اردوي تداركاتي تيم ملي قايقراني اسلالوم در اسلواني
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۲۷

اردوي تداركاتي تيم ملي قايقراني اسلالوم در اسلواني

اعضاي تيم ملي قايقراني اسلالوم ايران براي حضوري قدرتمند در مسابقات قهرماني جهان که در اسپانيا برگزار مي‌شود اردوي تدارکاتي خود را در اسلوني برپا مي‌کنند.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، تيم پنج نفره قايقراني مردان کشورمان با توجه به مصوبه هيئت رئيسه فدراسيون به مسابقات قهرماني جهان در اسپانيا اعزام خواهند شد؛ به همين منظور قرار است پيش از اعزام به اين رقابت ها 24 مرداد اردويي 21 روزه را در اسلوني برگزار كند.

قايقرانان کشورمان که از ابتداي امسال به اردو فراخوانده شده اند نخستين اردوي خود را به مدت 21 روز در کرج برگزار کرد.

هرچند همه امکانات از جمله خريد تجهيزات، هتل و غذا که از جمله عوامل مهم در آموزش و تمرين است براي آنها به نحو بسيار مطلوبي فراهم شده بود، اما نبودن پيست استاندارد کار را براي قايقرانان دشوار مي کرد؛ به همين خاطر مسئولان فدراسيون با توجه به تعداد مدال هاي اين رشته اردوي دوم قايقرانان را در اسلواني داير مي کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار