کد خبر:۳۶۶۲۸۱
چند خبر از سرخپوشان؛

تغییرات احتمالی در هیات‌مدیره پرسپولیس/ کار صادقیان به روانشناس کشیده شد

برخی از اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به احتمال فراوان طی روزهای آینده جدا خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس به شرح زیر است:


* گزارش اتفاقات دیدار پرسپولیس و پیکان در اختیار کمیته انضباطی فدراسوین فوتبال قرار گرفت. در این بازی هواداران پرسپولیس علیه دروازه بان تیم حریف بارها شعار سر دادند.

 

* برنامه تمرینات سرخپوشان تا دیدار روز پنج شنبه با گسترش فولاد در اختیار بازیکنان قرار گرفت. پرپسولیسی ها روز عاشورا تمرین نخواهند داشت.

 

* طلبکاری که نتواسنته هنوز به پولش برسد، امروز با هدف توقیف اوال باشگاه پرسپولیس در این باشگاه حضور یافت، اما مسئولان اجازه این کار را به او ندادند و کمی وقت از این طلبکار گرفتند.

 

* محسن بنگر، رضا نورمحمدی و حمیدرضا علی عسگری سه بازیکننی هستند که در صورت دریافت کارت زرد مقابل گسترش فولاد، سه اخطاره می شوند و در دیدار با استقلال غایب خواهند بود.

 

* پیام صادقیان بازیکن خوش تکنیک اما حاشیه دار پرپسولیس قرار است تحت نظر یک روانشناس قرار بگیرد. صادقیان در فصل گذشته و همچنین فصل جاری مشکلات زیادی برای پرسپولیسی ها ایجاد کرده و چندین بار محروم شده است.

 

* فیلم بازی پرسپولیس و پیکان و همچنین دیدار گسترش فولاد با تراکتورسازی در اختیار کادر فنی سرخپوشان قرار گرفت.

 

* اخبار رسیده از تغییر و تحولات احتمالی در هیات مدیره حکایت می کند. گفته می شود جایگاه منتقمی، سیاسی و خواجه وند تثبیت شده است، اما سایر اعضا هنوز تکلیفشان مشخص نیست.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار