کد خبر:۳۶۷۰۳۹

مرد آدمخوار زن ۲۲ساله را خورد

یک فرد آدمخوار در ولز جنوبی به ضرب شوکر پلیس در هتل محل اقامتش مجروح شد و نهایتاً در بیمارستان مُرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرزاری دانشجو»، «متیو ویلیامز»، 34 ساله متهم است که چشم‌ها و صورت یک زن 22 ساله را زنده زنده خورده و این زن بر اثر شدت جراحات جان باخته است. ماموران پلیس در ساعت 1:30 بامداد تماسی را از سوی مسئولان هتل مبنی بر اینکه یک زن مورد حمله مردی قرار گرفته، دریافت کردند و به محل حادثه رفتند. قربانی زنی 22 ساله و اهل «بلک وود» بوده که با قاتل آدمخوار آشنایی داشته است.


خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: ماموران پلیس در دستگیری این مرد آدمخوار به شوکر متوسل شدند که نامبرده بر اثر شوک ناشی از 50 هزار ولت برق از هوش رفت و ماموران بلافاصله کمک‌های اولیه را روی او انجام دادند اما این کمک‌ها بی‌نتیجه ماند و این آدمخوار در نهایت مُرد.

یکی از ساکنان روستای «آرگود» این حادثه را وحشتناکترین تراژدی رخ داده طی 30 سال اخیر در این روستا اعلام کرد.

 

منبع:‌شبکه اطلاع رسانی دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار