کد خبر:۳۶۷۰۹۲
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

پیشگویی ۹سال‌پیش اسیدپاشی‌اصفهان!/ طعنه سایت حامی "حسن روحانی" به عزاداران امام حسین علیه‌السلام/ دسته عزاداری در خیابان های لندن

اظهارنظر عجیب زیباکلام درباره شورای نگهبان، «بچه پولدارهای تبریز» را هم ببینید و از اهم اخحبار متنوع منتشر شده طی امروز در فضای مجازی هستند

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

جانی که با اراده خداوند نجات یافت

 


مکالمه تلفنی یک رزمنده حزب‌ا‌لله قبل از شهادت

العالم: "باید صبر کنی" ... این آخرین کلمات خداحافظی یکی از رزمندگان حزب الله در تماس تلفنی با مادرش بود. "محمد  عاصی" لحظاتی قبل از شهادت در تماسی تلفنی با مادرش، از او خواست صبر پیشه کند. وی در این تماس تلفنی شرح می دهد که چگونه به همراه یارانش در محاصره تروریستها گرفتار شده است.

 

تروریستها قبل از ویران کردن خانه‌ای که محمد عاصی و چند تن از نیروهای مقاومت در آن سنگر گرفته بودند، آن خانه را با خمپاره و بمب هدف قرار دادند. شهید عاصی در آخرین تماس تلفنی به خانواده‌اش گفت که پیکرش به لبنان باز نخواهد گشت، و در سوریه باقی خواهد ماند.

 

 

سری دوم «شمر زمانه‌ات را بشناس»

خانه طراحان انقلاب اسلامی همزمان با شروع دهه دوم محرم سری دوم پوسترهای «شمر زمانه‌ات را بشناس» را رونمایی کرد.

به گزارش فرهنگ نیوز، این پوسترها که تداعی کننده جریان دائمی مبارزه حق و باطل در طول تاریخ است، سعی کرده با زبان تصویر، استمرار تداریخی این مبارزه را ترسیم کرده و مخاطب را به شناخت باطل حقیقی در هر دوره‌ای از تاریخ رهنمون کند. سری دوم این تصاویر با محوریت مبارزه با اسرائیل طراحی شده است.

این پوسترها به طور رایگان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای دریافت سایز قابل چاپ این پوسترها می‌توانند به پایگاه اینترنتی خانه طراحان انقلاب اسلامی مراجعه کنند.


پیشگویی ۹سال‌پیش اسیدپاشی‌اصفهان!

 
جهان: ادعای سال ۲۰۰۵ نویسنده کتاب «روح ایران» درحقیقت پیشگویی حملاتی بود که برای مراکز توریستی غیر زیارتی کشور برنامه ریزی شده بود. طی چهار دهه بعد از ماجرای کاباره ارم، معدود موارد استفاده از اسیدهای صنعتی برای ارتکاب جنایت در ایران، دقیقاً از همان الگوی عشق، حسادت، تنفر و انتقام غربی پیروی می‌کرد، طوری که هم زمان با هر خبر اسید پاشی همیشه اذهان عمومی در ایران پیگیر داستان کاباره‌ای مرتبط با آن بودند.

اما نخستین نوشته‌ای که در آن تلاش شده بود رواج حجاب از بزرگترین شهرها تا دور افتاده‌‌ترین روستاها در ایران را به ترس از اسید و اسید پاشی نسبت دهد یک کتاب ضد ایرانی علیه مسافرت به ایران بود که هم در مجله روابط خارجی و هم در برنامه جی‌پی‌اس شبکه سی‌ان‌ان از آن به عنوان کتابی که هر امریکایی باید بخواند یاد شد.

تصویر روی جلد این کتاب که عنوان آن در چاپ سال ۲۰۰۵ به «روح ایران» تغییر کرده بود، آینه خودرویی را نشان می‌داد که چهره راننده در آینه کنار درب سمت راننده هم محجبه و هم آرایش شده بود و زمینه محو این تصویر را هم دو خانم محجبه دیگر تشکیل می‌دادند و در صفحه ۱۵۲ تلاش شده بود تا به شهروندان غربی علاقمند به مسافرت به ایران این ادعای وقیحانه و غیر قابل پذیرش القا شود که زنان ایرانی از پرجمعیت ترین شهرها تا دور افتاده ترین روستاها از ترس حملات اسیدی توسط ماموران دولتی ناگزیر به استفاده از حجاب اسلامی گردیده‌اند.



ادعای ارتباط رعایت حجاب با ترس آن هم ترس از حملات اسیدی به هیچوجه نمی‌توانست یک ادعای ایرانی باشد چرا که در جمهوری اسلامی ایران اساسا هر نوع جنایت منجر به نقص عضو با هر قصد و نیت و هر ابزاری بی هیچ تردیدی مشمول قصاص بوده و ارتکاب جنایت با اسید به قصد ایجاد رعب و وحشت بسته به به تشخیص دادگاه مصداق بارز محاربه خواهد بود، اما تبلیغات ضد ایرانی رسانه‌های غربی از نخستین ماه‌های پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی عملا حد و مرزی برای دروغ پردازی نداشته و نخواهند داشت. نویسنده متولد ایران و بزرگ شده غرب این کتاب هم کسی بود که به عنوان خبرنگار ایرانی از امریکا و انگلستان تا امارات و عربستان عملا در استخدام حامیان امروز گروه‌هایی مثل داعش بود و این ادعا که این کتاب حاصل سفرهای سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ او به ایران بوده باشد هم به هیچ وجه قابل پذیرش نبود چرا که تا قبل از حملات اسیدی اکتبر سال ۲۰۱۴ در اصفهان معدود موارد حمله با اسید در ایران همگی بدون استثنا دارای انگیزه‌های شخصی مشخص و کاملاٌ مشابه یا قابل مقایسه با حمله ۲۶ مرداد ۱۳۵۶ در کاباره ارم بودند و ادعای سال ۲۰۰۵ این نویسنده درحقیقت پیشگویی حملاتی بود که بنا بود برای مراکز توریستی غیر زیارتی کشور برنامه ریزی شده بود.

جالب این که در حملات رسانه‌های ضد ایرانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی به بهانه این جنایات، همواره به موضوعاتی به عنوان دلیل ارتباط این جنایات با افکار و عقاید مذهب اشاره شده می‌شود که در حقیقت ساخته و پرداخته به اصطلاح حقوق بشردانان مرتبط با خود این رسانه‌ها بوده است.

برای مثال در رسیدگی قضایی به پرونده ۱۶ فقره قتل به وقوع پیوسته با الگوی غربی Jack the Ripper در سال ۱۳۷۹ در شهر مقدس مشهد سیستم قضای جمهوری اسلامی ایران هرگز ادعاهای مدافعین حقوق بشری و رسانه‌های ضد ایرانی مبنی بر دخیل بودن انگیزه‌های مذهبی در ارتکاب قتل توسط این قاتل را مورد اعتنا تشخیص نداده و قاتل که در ۲۸ فروردین سال ۱۳۸۱ قصاص شد.


در رسیدگی قضایی به پرونده ۵ فقره قتل به وقوع پیوسته با الگوی غربی Harry Callahan در سال ۱۳۸۱ در کرمان هم سیستم قضای جمهوری اسلامی ایران همه مرتکبین به قتل را بدون استثنا به قصاص نفس محکوم کرد.

 

 

طعنه سایت حامی "حسن روحانی" به عزاداران امام حسین علیه‌السلام

 

سایت حامی دولت از شعار عزاداران امام حسین علیه‌السلام تعجب کرد و کوشید تا آن را طعنه سیاسی مورد اشاره قرار دهد.

تیتر مورد استفاده برای انتشار تصویر زیر در سایت حامی اعتدال این بود:

دلواپسان در عزای حسین

 


توهین یا ...؟

اظهارنظر عجیب زیباکلام درباره شورای نگهبان


صراط: صادق زیباکلام در نامه‌ای به آیت‌الله حائری شیرازی، به نامه اخیر او به علی مطهری درباره فتنه 88 پاسخ داده و در خلال آن بی طرفی شورای نگهبان را زیر سوال برده است! زیباکلام در بخشی از این نامه که خبرآنلاین آن را منتشر کرده، نوشته است: "حضرت آیت‌الله حائری شیرازی، من وارد کم و کیف نتایج انتخابات 88، پی‌آمدهای بعد از اعلام نتایج آن انتخابات، رویکرد آقایان مهندس موسوی و جناب حجت‌الاسلام کروبی و بالاخره واکنش مسئولین به آن اعتراضات نمی‌شوم. بالاخره روزی جریانات سال 88 مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت. آنچه که برایم عجیب بود و در حقیقت اسباب نوشتن این نامه شد بکارگیری یا تکیه جنابعالی بر روی مقوله‌ای بنام "عقل اجتماعی" در مخالفت با آقایان موسوی و کروبی بود. اولاً جنابعالی فرض گرفته‌اید که میلیون‌ها نفری که به نتایج آن انتخابات اعتراض داشتند از خود اراده و نظری نداشته و چشم و گوششان به آقایان موسوی و کروبی بود و به دعوت این آقایان بود که راهپیمایی اعتراضی موسوم به سکوت در عصر روز دوشنبه 25 خرداد را براه انداختند. این فرضتان کاملاً مورد مناقشه است. ثانیاً، این انتقادتان که ایشان و سایر معترضین می‌بایستی به نهاد رسمی برگزارکننده انتخابات مراجعه می‌کردند هم با توجه به تمایل و جانبداری آشکار شورای محترم نگهبان از یک طرف منازعه و بیطرف نبودن این نهاد توقع‌تان خیلی واقع‌بینانه و منصفانه نمی‌باشد. معترضین سال 88 به کنار، آیا خود جنابعالی شورای محترم نگهبان را بعنوان یک "داور منصف و بیطرف" تعریف می‌کنید؟"

فارغ از متن پاسخ زیباکلام، این بخش از نامه او به صراحت درباره عملکرد شورای نگهبان در انتخابات 88 مدعی "تمایل و جانبداری آشکار شورای محترم نگهبان از یک طرف منازعه" شده است!

گفتنی است این ادعا در حالی مطرح می شود که عملکرد شورای نگهبان در انتخابات مختلف توسط ناظران کاندیداها نیز نظارت می شود و از قضا، در انتخابات 88، تعداد ناظران انتخاباتی میرحسین موسوی در قریب به اتفاق حوزه های انتخاباتی از سایر نامزدها بیشتر بود و جالب اینکه اکثر این ناظران نیز عملکرد نمایندگان هیات نظارت شورای نگهبان را تایید کردند.

این اولین بار نیست که حمله به شورای نگهبان از سوی حامیان فتنه در دستور کار قرار می گیرد اما صراحت در اتهام زنی به این نهاد سابقه چندانی ندارد.

گفتنی است زیباکلام اخیرا درباره فعالیت انتخاباتی اصلاح طلبان برای مجلس خبرگان نیز گفته است: اصلاح‌طلبان ساز و کار و قدرتی برای مجلس خبرگان ندارند که بخواهند نمایندگانی راهی مجلس خبرگان کنند در واقع اگر اصلاح‌طلبان برای مجلس خبرگان نامزدهایی داشته باشند شورای نگهبان اجازه نمی‌دهد افرادی که کوچک‌ترین نزدیکی با اصلاح‌طلبان داشته باشد وارد این مجلس شوند بنابراین من فکر نمی‌کنم خیلی اهمیت داشته باشد که اعضای آینده مجلس خبرگان چه کسانی باشند.

بنا بر ادعای او، اگرچه برای اصلاح‌طلبان انتخابات مجلس خبرگان مهم است اما شورای نگهبان اجازه کاندیداتوری افراد منتسب به این جریان را برای این انتخابات نمی‌دهد بنابراین بهتر است اصلاح‌طلبان هم و غم خود را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی بگذارند.

 

 

 


«بچه پولدارهای تبریز» را هم ببینید


نصر: هنوز مدت زیادی از جنجال عکس‌های «بچه پولدارهای تهران» و حاشیه‌های فراوان آن نمی‌گذرد که این بار صفحه‌ای با عنوان «بچه پولدارهای تبریز» نشان داد که تبریزی‌ها خیال ندارند به سادگی از مقام شهر اولین‌ها بودن شانه خالی کنند!

چندی پیش انتشار عکس‌هایی از تفریحات، لباس‌ها، اتومبیل‌های گران‌قیمت، ساعت‌های مچی، خانه‌های لوکس و پنت‌هاوس‌ها و ... از بچه پولدارهای تهران تبدیل به تیتر یک بسیاری از رسانه‎های داخلی و خارجی شد که انگار این بار می‌خواست روی دیگری از زندگی برخی از پایتخت‌نشین‌ها را نشان دهد.

 

همزمان با انتشار همین عکس‌ها بود که جامعه‌شناسان و مردم عادی شروع به تحلیل ابعاد و زوایای جامعه مدرن و شهری ایران کردند. آشنایی بیشتر با جزئیات قشر ثروتمند ایرانی جرقه‌ای بود برای شروع اعتراض‌هایی که از فقر و اختلاف طبقاتی می‌گفتند و در نهایت بچه پولدارهای تهران را حاصل ثروت‌های بادآورده می‌خواندند!

در نهایت تمام آن حرف و حدیث‌ها و جنجال‌ها بود که خبر بسته شدن صفحه‌ بچه پولدارهای تهران منتشر شد تا مصادیق اختلاف فاحش طبقاتی حداقل در ظاهر امر از بین رفته و فراموش شود.

حالا با فاصله‌ای نه‌چندان زیاد از بسته شدن آن صفحه، این بار «بچه پولدارهای تبریز» با ایجاد صفحه‌ای اعلام موجودیت کرده‌اند و با استناد به گفته خودشان معتقدند: «بذار یه دنیا ببینه که تبریز در چه سطحی داره نفس میکشه.»

در این صفحه هم عکس‌هایی از تفریحات، لباس‌ها، ساعت‌های مچی گران‌قیمت، اتومبیل‌های لوکس، خانه‌های شیک تبریز و ... دیده می‌شود که توسط خود بچه پولدارهای تبریز برای استفاده در این صفحه قرار می‌گیرند و همین کافی‌ است برای اینکه باور کنیم هیچ شوخی‌ای در کار نیست و زیر آسمان تبریز یک میلیون و 700 هزار نفری هم عده‌ای این چنین زندگی می‌کنند.

شاید قبول اینکه تبریزی‌های بسیاری مشمول این قاعده می‌شوند با نگاهی به آمار اخیر بانک مرکزی ایران که اعلام کرده آذربایجان‌ شرقی بعد از پایتخت، با ۳۳ میلیون و ۱۶۷ هزار تومان درآمد سرانه، پردرآمد‌ترین استان کشور است، زیاد هم دور از انتظار نباشد. ولی روی دیگر این سکه انگار چیز دیگری می‌گوید. یک‌سوم از جمعیت تبریز با 60 هزار خانه در دو هزار و 520 هکتار از بافت فرسوده‌ همین شهر زندگی می‌کنند.

تبریز بر اساس اعلام مسئولان شهری با حدود نیم میلیون حاشیه‌نشین، پس از مشهد رتبه دوم کشور را در این زمینه دارد که اغلب مناطق حاشیه‌نشین تبریز در بخش شمالی شهر و در کوه «عینالی» قرار دارد. کافی‌ است از بالای عینالی سرخ نگاهی به شهر بیندازیم تا عمق فاجعه و خطر را خیلی نزدیک‌تر احساس کنیم. کوچه‌های باریک و بلند با پله‌های طولانی، خانه‌های کوچک و نه‌چندان مقاوم را کنار هم جای داده‌اند؛ خانه‌هایی که در برابر تبریز زلزله‌خیر یارای ایستادن ندارند و کوچه‌هایی که در مواقع اضطراری جایی برای عبور هیچ امدادرسانی نیست. نمونه‌ای از تصاویر منتشرشده در شبکه اجتماعی اینستاگرام بچه پولدارهای تبریز را در ادامه می‌بینید:

 

 

پنج کلاهبرداری فیس‌بوکی

تابناک: ویژگی ورود به سایت‌ها از طریق فیس‌بوک به نام Connect هم یکی دیگر از راه‌هایی است که از آن برای کلک‌ها و کلاهبرداری‌های خود مورد استفاده قرار می‌دهند فیس‌بوک روش‌های تازه‌ای را پیش روی شیادان گذاشته تا به کلاهبرداری‌های نامرئی دست بزنند. پلیس فتای استان خوزستان پنج روش کلاهبرداری را فاش کرده و از مردم خواست مراقب خود باشند.

1- کمک! «من در نیجریه گیر افتادم»

این نوع کلاهبرداری‌ها یک مثال کامل از چگونگی سوءاستفاده از اطلاعات و جزئیات حساب شما و دزدیدن آنها است. تصور کنید که یکی از دوستان خوب شما به جای دوری رفته است، مثلاً به صورت پیاده به یکی از مکان‌های زیبا ولی حقیقتاً خطرناک رفته است.
ناگهان یک پیام دریافت می‌کنید. اوه نه! دوست شما کیف پولش را گم کرده است و هم اکنون به یک انتقال واحد پول نیازمند است یا اینکه کاملاً گیر افتاده و شما باید به او کمک کنید.کمی ‌فکر کنید آیا اصلاً حالش خوب است؟ آیا او به سادگی فراموش کرده است که از اینترنت خارج شود؟ بهترین کار در این زمان‌ها این است که با یک پیام گرم از طریق تلفن با دوست‌تان ارتباط برقرار کنید و ببینید قضیه از چه قرار است تا اینکه بدون فوت وقت بخواهید پول برایش ارسال کنید، آن هم به حسابی که درست آن را نمی‌شناسید.

آیا واقعاً او در مکان اول به جایی رفته است؟ این نوع کلاهبرداری‌ها بیشتر کسانی را طعمه قرار می‌دهد که از نقاط دسترسی عمومی‌ استفاده می‌کنند ولی حتماً لازم نیست که به سفر بروید تا اطلاعات‌تان به سرقت برود. اگر از هر یک از دوستان تان درخواستی مالی داشتید (به هر دلیلی) باید مشکوک شوید.اگر می‌توانید بسرعت با دوست‌تان یک تماس تلفنی برقرار کنید و همیشه مطمئن شوید که درخواست‌ها درست هستند یا نه!

2-به این گروه ملحق شوید «اتفاقات جالبی رخ خواهد داد!»

هر گروهی که مدعی شد ویژگی‌های جالبی با عضو شدن در آن روی حساب شما می‌آید در آن شک کنید و بدانید که امکان کلک و کلاهبرداری در آن وجود دارد. حرف‌های مردم درباره خیلی از آنها که می‌گویند آنها کلاهبردارند درست است و هیچ تضمینی در مورد آنها وجود ندارد. البته این گونه کلک‌ها بیشتر برای ارسال ایمیل‌ها و پیام‌های تبلیغاتی برای شما استفاده می‌شود.
قانونی که در این زمینه وجود دارد این است «اگر خیلی خوب به نظر می‌رسید پس بدانید که حتماً کاسه‌ای زیر نیم کاسه است». مطمئناً شما هیچ وقت با مطالعه کردن یا پر کردن یک فرم ساده یک iPod مجانی گیرتان نمی‌آید و پر کردن این فرم تنها برای این است که اطلاعات شما برای شخص دیگری مورد استفاده قرار بگیرد و سیل تماس‌ها و ایمیل‌های ناخواسته شروع می‌شود.
این گروه‌ها می‌تواند تخیلات یک دختر 15 ساله یا یک متفکر حرفه‌ای باشد، در هر صورت در آنها عضو نشوید.

3-ارتباط فیس‌بوک

ویژگی ورود به سایت‌ها از طریق فیس‌بوک به نام Connect هم یکی دیگر از راه‌هایی است که از آن برای کلک‌ها و کلاهبرداری‌های خود مورد استفاده قرار می‌دهند. به شخصه با اینکه شاید خیلی به نظر وسواسی برسد من همیشه برای همین دلیل در حساب‌های جداگانه ثبت‌نام می‌کنم.

پنجره جعلی «Connect with Facebook» به احتمال زیاد به منظور گرفتن تعداد زیادی عضو طراحی شده است و هنگامی‌که شما وارد شدید و ایمیل و پسورد خود را وارد کردید دیگر هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید.
اگر فکر می‌کنید که چنین بلایی به سرتان آمده بلافاصله رمز عبور خود را عوض کنید.

4- Reel Phishing بزرگ

Phishing نامی‌است که به جمع‌آوری اطلاعات ورودی کاربر با فریب دادن او اطلاق می‌شود، به عنوان مثال از سرویس‌های مورد استفاده کاربر تقلید می‌کنند و نمونه آن را پیش روی شما می‌گذارند و شما فکر می‌کنید در سرویس خودتان هستید و اطلاعات را وارد می‌کنید و...! فیس‌بوک وب سایتی است که شما وقت زیادی را در آن هدر می‌دهید و با وجود مرورگرهای پیشرفته‌ای که هم اکنون موجود است باز هم حملات phishing غیرقابل مهار هستند و کاربران زیادی هر روز قربانی آن می‌شوند.

بسیاری که از این تکنیک استفاده می‌کنند از روش تبدیل کردن و کوچک‌تر کردن URL استفاده می‌کنند تا پوششی باشد برای سایت جعلی آنها! شما می‌توانید از همه خطرات phishing جلوگیری کنید و راه‌حلش هم خیلی ساده است، کافی است وقتی سایتی را در مرورگر خود باز می‌کنید به دقت به URL آن توجه کنید و از آن مطمئن باشید. همچنین دقت کنید از فیلم‌هایی که به طور ناگهانی لود شده و شما اصلاً آنها را نمی‌خواهید جلوگیری کنید.
فراموش نکنید اگر چیزهایی شبیه facebook.something.com یا randomurl.net/facebook را دیدید مطمئن شوید که این سایت‌ها، سایت‌های کلاهبرداری‌اند.

5- سایت‌های خرابکار و بدافزار

آمار سایت‌های این‌گونه که فهرستی برای خود جمع کرده‌اند در حال زیاد شدن است. این شانسی برای توده‌ها است تا جمع شوند و تصمیم بگیرند که « Justin Bieber یک افسانه است» ! و از پسندیده شدن از سوی 25هزار نفر خوشحال باشند و آنها را شمارش کنند. بسیاری از این سایت‌های این گونه را پیدا کرده‌ام که اغلب می‌توانند یک بدافزار را در کروم پخش کنند که اصلاً هم تعجب‌آور نیست!

بعضی از این سایت‌ها (ولی نه همه آنها) به سادگی به خاطر محبوبیت فیس‌بوک کارهای تجاری خود را گسترش می‌دهند و روی مخاطبانی تمرکز می‌کنند که معمولاً علاقه‌مند به تلویزیون صبح روز شنبه هستند تا حریم خصوصی آن‌لاین و حفاظت از داده‌های مخاطبان معمولی و نه حرفه‌ای.
اگر شما به چنین مشکلی برخورد کردید پس مطمئن شوید یک ویروس اسکن مناسب و خوب را در اختیار دارید و به طور مرتب از اطلاعات شخصی خودتان حفاظت کنید.

 

 

فروش شلوارهای جین میلیونی در تهران!

صبحانه آنلاین: فروش کالا به صورت آنلاین یک یا دو سال است که به طور جدی در کشور پیگیری می‌شود و سایت‌های مختلفی برای فروش اجناس از لوازم الکتریکی و دیجیتال گرفته تا وسایل مورد نیاز خانه و حتی مواد خوراکی افتتاح شده است. قیمت کالا در سایت‌های اینترنتی معمولا متناسب با بازار و گاهی برای جذب مشتری همراه با تخفیف‌های خوب و پایین‌تر از نرخ مغازه است.صبحانه: در کنار سایت‌هایی که در حال فعالیت هستند و مردم روزانه از آنها خرید می‌کنند، تعدادی سایت هم هستند که برای افراد خاصی راه‌اندازی شده‌اند. این سایت‌ها مشغول به فروش اجناس لوکس و گران‌قیمت هستند که هر خانواده‌ای تمکن مالی برای خرید آنها را ندارد اما عده‌ای هم هستند که علاقه به خرید اجناس گران‌قیمت دارند و به غیر از کالای برند از هیچ چیز دیگری استفاده نمی‌کنند.

در این سایت‌ها قیمت کالاها گاهی سر به فلک کشیده و از حد تصور خارج است. برای مثال یکی از این سایت‌ها که زیرمجموعه یکی از فروشگاه‌های شهر تهران نیز فعالیت می‌کند در بخش شلوارهای جین خود قیمت پایه هر کدام از شلوارهای موجود را حداقل 1 میلیون تومان اعلام کرده است. این در حالی است که قیمت یک شلوار جین با کیفیت در بازار میانگین بین 50 الی 100 هزار تومان است!

جالب است بدانید که این سایت برای مشتریان خود که حاضرند پول‌های کلان بابت لباس‌های گران‌قیمت بدهند امکاناتی از جمله تخفیفات گوناگون را در نظر گرفته است. برای مثال با خرید هر کدام از شلوارهای جین بسته به قیمت آن از 25 تا 50 هزارتومان «بن تخفیف» در نظر گرفته شده است که برای خریدهای آینده از این سایت قابل استفاده است.

 

 

 

 

اکران فیلم حامی فتنه در سایه حمایت تمام‌قد وزیر فرهنگ و ارشاد!

 

فیلم "عصبانی نیستم" روز چهارشنبه 21 آبان اکران خواهد شد و درعین‌حال سایت‌های بلیت‌فروشی سینما، صفحه فروش اینترنتی بلیت این فیلم را آماده کرده‌اند و درواقع شرایط آماده‌باش برای اکران این فیلم فراهم‌شده است...

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی کریمه، "عصبانی نیستم" فیلمی که شاید برای اولین بار چنین بی‌محابا به حمایت از فتنه برخاسته‌ که هم جلودار فیلم‌های حامی فتنه است و هم با حواشی به وجود آمده گیشه را فتح می‌کند!

با همه‌ی این احوال عاقبت‌به‌خیر‌می شود! که این عاقبت‌به‌خیری جماعت زیادی را وسوسه می‌کند تا ازاین ‌به ‌بعد با حرکت در مسیری مشابه شهرت را باهم تجربه کنند.

در این میان حمایت تمام‌قد وزیر ارشاد از فیلم و پاسخ عجیب او به اعتراض‌های کمیسیون اصل نود مجلس و کمیسیون فرهنگی و بقیه منتقدان باعث می‌شود تا ساخت این فیلم‌های پرفروش حامی فتنه به مسیر خود ادامه دهند.

با همه‌ی این کش‌وقوس‌های فراوان شنیده‌ها حاکی از آن است که این فیلم روز چهارشنبه 21 آبان اکران خواهد شد و درعین‌حال سایت‌های بلیت‌فروشی سینما، صفحه فروش اینترنتی بلیت این فیلم را آماده کرده‌اند و درواقع شرایط آماده‌باش برای اکران این فیلم فراهم‌شده است...

گفتنی است که انعقاد قرارداد اکران عمومی «عصبانی نیستم» در گروه آفریقا سوم شهریورماه توسط فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش رسانه‌ای شد.

بدین ترتیب این فیلم که جدی‌ترین مخالفت‌ها با اکرانش از سوی برخی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی وجود داشت در صف اکران قرار گرفت.

ناگفته نماند که از همان روزهای ابتدایی شهریورماه و اعلام قرار گرفتن این فیلم و دیگر فیلم‌های توقیفی در نوبت اکران، واکنش برخی نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی جدی‌تر شد.

حتی دراین‌باره شاهد تهدید وزیر فرهنگ و ارشاد به استیضاح بودیم و حتی از تقدیم استیضاح به هیئت‌رئیسه سخن به میان آمد که البته باهنر، تقدیم درخواست استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد را رد کرد!

 اما در مقابل کمیسیون اصل نود مجلس پیرو شکایتی که شاکی‌اش مشخص نیست خواستار توقف اکران برخی فیلم‌ها تا بررسی در این کمیسیون شد.

این بررسی نیز ظاهراً با تماشای برخی از این فیلم‌ها انجام‌شده اما مشخص نشد پرونده عدم نمایش این فیلم‌ها در کمیسیون اصل نود بسته‌شده یا همچنان این پرونده مفتوح است و نباید این فیلم‌ها اکران شود.

اما درعین‌حال آنچه غیرقابل انکار است، پابرجا ماندن نظر نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی مبنی بر اکران فیلم‌هایی است که ظاهراً «عصبانی نیستم» سر لیست آن‌ها است، هرچند باید دید پس از اصلاح دوباره این فیلم، بازهم همان تأکید بر عدم اکران این فیلم وجود دارد.

در این زمینه فرجی سخنگوی شورای صنفی اکران گفته است: هنوز چیز خبری از ارشاد مبنی بر اکران یا عدم اکران این فیلم به دست‌مال نرسیده است، چراکه مرجع تصمیم‌گیری برای نمایش فیلم‌ها ارشاد است و شورای صنفی نمایش تنها وظیفه مشخص کردن زمان نمایش فیلم‌ها را دارد.

به‌هرحال تا این لحظه مطلبی از سوی ارشاد به ما برای اکران با عدم اکران این فیلم اعلام‌نشده و روز دوشنبه کف فروش فیلم‌های در حال نمایش بررسی می‌شود و پس‌ازآن زمان اکران فیلم‌های جدید را اعلام خواهیم کرد.

درواقع اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در خصوص عدم اکران عصبانی نیستم که پروانه نمایش در اختیار دارد، نظری نداشته باشد، روز دوشنبه زمان اکران این فیلم مشخص خواهد شد و «عصبانی نیستم»، جای «خواب‌زده‌ها» را بر پرده سینماهای گروه آفریقا خواهد گفت.

 اتفاقی که با سکوت معنادار مسئولان سازمان سینمایی دور از ذهن تلقی نمی‌شود و علی‌رغم این سکوت، احتمال اینکه روز چهارشنبه 21 آبان ماه، شاهد آغاز اکران «عصبانی نیستم» باشیم، بسیار بالا است.

ماجرای حمایت مسئولان سینمایی از اکران فیلمی که علیه اعتقادات و عقاید مردم یک کشور است هم از آن ماجراهای عجیب و نادر است.کارگردانی جوان با یک داستان دم‌دستی فیلمی می‌سازد.برای تحریک عواطف مردم و همراه کردن روشنفکرها با خود هم کلی آسمان ریسمان به هم می‌بافد و سعی می‌کند نشان دهد که فتنه‌گران مظلوم بوده‌اند و او حامی فتنه است.

این خبر زمانی تقویت می‌شود که صفحه رسمی «عصبانی نیستم» در فیس‌بوک ساعتی پیش اعلام کرد این فیلم روز چهارشنبه 21 آبان ماه در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد و درعین‌حال وب‌سایت‌های بلیت‌فروشی سینما، صفحه فروش اینترنتی بلیت این فیلم را آماده کرده‌اند و درواقع شرایط آماده‌باش برای اکران این فیلم فراهم‌شده است؛ هرچند ممکن است دقیقه 90 اتفاق دیگری بیفتد، همان‌گونه که برای انتخابات خانه سینما افتاد!

اما حالا این وسط بعد از پیچ‌وتاب‌های فراوان فعلاً عده‌ای و ازجمله حجت‌الله ایوبی اصرار دارند که فیلم با اصلاح راهی اکران شود؛ اگرچه توجیه و دلیل آن‌ها معقول نیست و اصلاح فیلمی که اساساً حول محور فتنه ساخته‌شده است ممکن نیست...

 

شهیدی که ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 16 ﺳﺎﻝ هنوز ﺟﻨﺎﺯﻩ‌ ﺍﺵ سالم بود!

ایران نیوز24: ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 16 ﺳﺎﻝ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ.عملیات کرﺑﻼﯼ 4 ﺑﺎ ﺑﺪﻥ ﻣﺠﺮﻭﺡ ﺍﺳﯿﺮ ﺷﺪ. ﺑﺮﺩﻩ بودند ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻐﺪﺍﺩ . ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﺷﻬﯿﺪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﺑﺎ ﻟﺐ ﺗﺸﻨﻪ.ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻝ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ. ﺳﺮ، ﺻﻮﺭﺕ و ﻣﺤﺎﺳﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺗﺎﺯﻩ ﺗﺮ.

شبهای جبهه ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ ﻻﻣﭗ ﺳﻨﮕﺮ ﺭﻭ ﺷﻞ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ به خوندن : ‏«ﺣﺴﯿﻨﻢ ﻭﺍ ﺣﺴﯿﻨﺎ. ‏ﻣﯽ ﺷﺪ ﺑﺎﻧﯽ ﺭﻭﺿﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ .ﺁﺧﺮ ﻣﺠﻠﺲ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﺷﮑﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻔﯿﻪ ﭘﺎﮎ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﺍﺷﮑﺎﺷﻮ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﯿﺪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ.ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺎﺯﮔﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﻭ ﻣﺤﺎﺳﻨﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 16 ﺳﺎﻝ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﻮﺩ ﺍﺛﺮ ﺍﺷﮏ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ .
ﺷﻬﯿﺪ ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺿﺎ ﺷﻔﯿﻌﯽ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﻟﺸﮑﺮ 17 ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯽ ﻃﺎﻟﺐ ﺗﻮﻟﺪ: 1346 ﻗﻢ- ﻣﺠﺮﻭﺣﯿﺖ ﻭ ﺍﺳﺎﺭﺕ ﺩﺭ ﮐﺮﺑﻼﯼ 4
ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺩﺭ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻐﺪﺍﺩ: 10/4/1365
ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭘﯿﮑﺮ : 14/5/1381
ﻣﺤﻞ ﺩﻓﻦ: ﮔﻠﺰﺍﺭ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺟﻌﻔﺮ ﻗﻢ ﻗﻄﻌﻪ 2 ﺭﺩﯾﻒ14

 

 

 


گرسنه بمانید تا بهتر تصمیم بگیرید
 
مهر: مطالعات محققان هلندی نشان می‌دهد که گرسنگی می‌تواند نقش به‌سزایی را در مدیریت بهتر تصمیم گیری و همینطور اتخاذ تصمیم‌های منطقی تر ایفا کند. تصمیمات درست یا نادرست می توانند سرنوشت و زندگی انسان ها را دستخوش تغییر کنند. اما شرایط فیزیکی بدن می تواند نقش به سزایی را در اتخاذ تصمیم گیری صحیح ایفا کند. مطالعات محققان هلندی نشان می دهد که تصمیم گیری با معده خالی و در حالت گرسنگی می تواند ریسک و همینطور اتخاذ تصمیم نادرست را کاهش دهد. گاهی اوقات تصمیماتی هر چند کوچک گرفته می شود که می تواند در آینده مسیر زندگی را تغییر دهد. احساسات شتاب زده، استرس، افسردگی و گرسنگی جزو مواردی هستند که می توانند عملکرد مغز را تغییر دهند.

مطالعات محققان بالینی دانشگاه اوترخت هلند نشان می دهد که در زمان گرسنگی می توان تصمیمات بهتری گرفت. در این تحقیق، دو گروه مورد مطالعه قرار گرفتند. گروه اول از شب قبل و در حدود ۲۳ ساعت هیچ غذایی دریافت نکرده و گرسنه بودند اما گروه دوم صبحانه میل کردند. گروه اول گرسنه و گروه دوم با معده ای پر در معرض وقایع و رخدادهایی قرار گرفتند که می بایستی تصمیماتی را اتخاذ می کردند. نتایج این دو آزمایش شگفت انگیز بود.

داوطلبان و شرکت کنندگانی که گرسنه بودند، سریعتر به ارزیابی وضعیت شان پرداخته و توانستند تصمیمات بهتری اخذ کنند. در نتیجه، مطالعات محققان هلندی نشان داد، مغز اشخاص در زمان گرسنگی کارآمدتر بوده و گرسنگی به معنای افزایش ضریب خطا در تصمیم گیری نیست.

 

 

 

با 3 میلیون تومان دیپلمه شوید!


ایسکا: آگهی های تبلیغاتی رنگارنگ "یک ساله دیپلم بگیرید"، "اخذ دیپلم رسمی"، "با ما دیپلم دار شوید" و غیره در هر گوشه شهر به چشم می‌خورد تبلیغاتی که ادعا دارد شما را در مدتی کمتر از یکسال به مدرک مورد نظرتان می رساند. این آگهی‌ها که قرار است کمک کند تا یک ساله راه 3 ساله را طی کنید چندان هم بی پشتوانه وزارت آموزش و پرورش نیست. در مورد چند و چون این مراکز و مدرک صادره آنها با چند موسسه که در اینترنت آگهی داده بودند تماس گرفتیم تا نحوه عملکرد آنها را جویا شویم.


مسئول یکی از این موسسات در گفت و گو با ایسکانیوز در مورد این دوره ها گفت: با گذراندن 53.5 واحد دروس عمومی و 42 واحد دروس تخصصی،"کامپیوتر" یا "مدیریت خانواده"، در مدت یک‌سال موفق به کسب دیپلم می شوید.
وی درباره چگونگی صدور مدرک دیپلم، گفت: برای دریافت مدرک دیپلم، هر فرد باید مدت یک سال پایه اول و دوم را در مدارسی که این موسسات معرفی می کنند بگذراند.


یکساله دیپلم بگیرید!


به گفته او، هزینه این دوره ها برای هر فرد 3 میلیون تومان است و داوطلبان در پایان هر ترم، سوالات را دریافت خواهند کرد.


مسئول آموزشگاه اضافه کرد: هر فرد در پایه سوم نیز 42 واحد را در دو رشته کامپیوتر و مدیریت خانواده - به دلخواه داوطلب - باید بگذراند که حتی اگر در کلاس های برگزار شده هم حضور نداشته باشد، مدرک دیپلم را در پایان دریافت خواهد کرد!


او درباره اعتبار این مدارک با قاطعیت پاسخ داد: این مدارک کاملا مورد تائید آموزش و پرورش است و این دوره ها تحت نظارت خود وزارت آموزش و پرورش برگزار می شود.


جالب است بدانید که کار این موسسات تنها به صدور سیکل و دیپلم ختم نمی شود و با پرداخت یک میلیون و 500 هزار تومان، مدرک پیش دانشگاهی نیز به شما تحویل داده می‌شود.


در مقابل، موسسات دیگری هستند که تحت نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها به برگزاری مهارت های تخصصی کاردانش بسنده کرده و کار صدور مدرک دیپلم را به مدارس واگذار می کنند.


کار این موسسات به این طریق است که داوطلبانی که سیکل و یا دیپلم ردی هستند می توانند 42 واحد تخصصی را تحت نظر این موسسات و 54 واحد عمومی را در مدارس مربوطه بگذرانند و با پرداخت 1.5 میلیون تومان بابت دروس تخصصی و دروس عمومی و به ازای هر واحد 17 هزار تومان در مدت یکسال و شش ماه موفق به اخذ دیپلم کاردانش شوند.

 

دسته عزاداری در خیابان های لندن

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حامد ف
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
آن عکس هایی که "شمر زمانت را بشناس "خیلی جالب بود و عکس فاسد نشدن تن شهید بعد از این همه سال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
حامد ف
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷
مگه میشه؟! چطوری جسد سالم مونده؟ آیا دلیل علمی نداره؟ آیا فقط برای شهدا از این اتفاقا افتاده؟
0
0
یه بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۶
حالا چرا جدیدا این آقای زیبا کلام این همه نامه نگاریش عالی شده!! پادشاه عربستان، این جا، قبلنا این همه دست به قلم نمی شد بهتر نبود؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار