کد خبر:۳۶۷۱۲۹

قابلیت کشف هوشمند مقالات در پایگاه مجلات "نور"/ امکان بازدید از ۵۴ هزار و ۳۰۰ شماره مجله

هوشمندسازی، پژوهش محوری، جذابیت، یکپارچگی سیستم و خدمات بیشتر و آسان به نشریات از تغییرات و راهبردهای جدید نسخه به‌روز شده پایگاه مجلات تخصصی نور است.

به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، پایگاه مجلات تخصصی نور (نور مگز) به عنوان جامع ترین پایگاه ارائه منابع علمی، تلفیقی از خلاقیت و ابتکار است. این پایگاه به عنوان بزرگ‌ترین بانک مجلات تخصصی علوم اسلامی و انسانی در فضای مجازی با هدف تسهیل و ترویج پژوهش و تولید علم فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون محیط کاربری آن همگام با فناوری‌های جدید چندبار به‌روز شده است.

 

این پایگاه با در برداشتن بیش از 54 هزار و 300 شماره مجله در یک هزار و 300 عنوان با قدمت بیش از یک قرن انتشار جراید تا به امروز، و با دارا بودن بیش از یک میلیون مقاله، بستری مناسب برای پژوهش‌گران است.

 

هوشمندسازی، پژوهش محوری، جذابیت، یکپارچگی سیستم و خدمات بیشتر و آسان به نشریات از تغییرات و راهبردهای جدید نسخه به‌روز شده پایگاه مجلات تخصصی نور است.

 

ویژگی هوشمند‌سازی جستجوی اطلاعات در این پایگاه یکی از قابلیت‌های مهم این نسخه است. موتور جستجوی هوشمند، با تشخیص عنوان‌های همسان عناوین و کشف هوشمند عنوان‌های همسانِ مقالات، پیشنهادهای لازم را به کاربران ارائه می‌دهد. در این فناوری، مقالات مرتبط براساس بازدید کاربران و علاقمندی آنان به صورت هوشمند کشف و ارائه می‌شود.

 

همچنین امکان ایجاد فهرست علاقه‌مندی هر کاربر از مقالات، مجلات و پدیدآوران و اطلاع رسانی نسبت به انتشار شماره جدید نشریات و پدیدآوران منتخب و ارائه گزارشات از فعالیت‌های کاربر مانند دریافت مقالات و جستجوها از جمله قابلیت‌های دیگر نسخه جدید "نور مگز" است.

 

واگذاری نشاني اختصاصي هر نشریه به صاحبان آن جهت دسترسي سريع به اطلاعات نشريه، مدیریت صفحه اطلاعات نشریات توسط صاحبان نشریه، ارائه اطلاعات آماری مجله در صفحه اختصاصی مانند: تعداد دفعات دیده شدن مجله و یا تعداد دفعات دانلود مقالات و ایجاد سامانه ارسال مقالات جدید از جمله این خدمات متنوع به صاحبان نشریات است که در نسخه جدید پایگاه مجلات تخصصی "نورمگز" ارائه شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار