تيم پتروشيمي تبريز قهرمان مسابقات دوچرخه سواري اندونزي شد
بر اساس اين گزارش، مهدي سهرابي از تيم پتروشيمي تبريز، سرگئي كودنتسوف از تيم اسويت نايس اندونزي، تاكاشي آياب از تيم منتخب آسيا و رافا چيتويي از تيم دوحه هم به ترتيب دوم تا پنجم شدند.
همچنين امير زرگري از تيم دانشگاه آزاد اسلامي هم با زمان يك ساعت و 54 دقيقه در رده 12، آندري ميزاروف از تيم پتروشيمي تبريز با زمان يك ساعت و 54 دقيقه در رده 18، حسين جهانبانيان از تيم پتروشيمي تبريز با زمان يك ساعت و 54 دقيقه و 6 ثانيه در رده 24، رسول براتي از تيم دانشگاه آزاد با زمان يك ساعت و 54 دقيقه و 6 ثانيه در رده 28، قادر ميزباني از تيم پتروشيمي تبريز با زمان يك ساعت و 54 دقيقه و 6 ثانيه در رده 34، عباس سعيدي تنها از تيم دانشگاه آزاد با زمان يك ساعت و 54 دقيقه و 6 ثانيه در رده 36 و حسين عسگري از تيم پتروشمي تبريز با زمان يك ساعت و 54 دقيقه و 6 ثانيه در رده 39 قرار گرفتند.
لازم به ذكر است، در مجموع ردهبندي انفرادي اين تور نيز، آندري ميزاروف، ركابزن قزاقي تيم پتروشيميتبريز با زمان 9 ساعت و 38 دقيقه و 28 ثانيه بر سكوي نخست ايستاد و صاحب پيراهن طلايي اين رقابتها شد و پس از وي قادر ميزباني با 10 ثانيه اختلاف و حسين عسگري با يك دقيقه و 23 ثانيه اختلاف، هر دو از تيم پتروشيمي تبريز، عناوين دوم و سوم را در اين بخش از آن خود كردند.
گفتني است، امير زرگري از تيم دانشگاه آزاد هم با زمان 9 ساعت و 40 دقيقه و 12 ثانيه در مکان چهارم قرار گرفت، مهدي سهرابي از تيم پتروشيمي تبريز با 26 امتياز پيراهن سبز امتيازي اين مسابقات را به خود اختصاص داد، عبدالباسط حناچي، ركابزن الجزايري تيم دوحه قطر با 25 امتياز و سرگئي كودنتسوف ركابزن روس تيم اسويت نايس اندونزي با 20 امتياز در ردههاي دوم و سوم اين بخش قرار گرفتند.
شايان ذكر است، در مجموع ردهبندي كوهستان، قادر ميزباني از تيم پتروشيمي تبريز با 14 امتياز سلطان كوهستان شد، رافا چيتوئي با 8 امتياز و عزالدين لاگاب با 5 امتياز هر دو از تيم دوحه، جايگاههاي دوم و سوم را از آن خود ساختند.
همچنين در مجموع ردهبندي تيمي تور، تيم پتروشيمي تبريز با زمان 28 ساعت و 57 دقيقه و 14 ثانيه قهرمان شد و تيمهاي دوحه با زمان 29 ساعت و 18 دقيقه و 25 ثانيه و دانشگاه آزاد با زمان 29 ساعت و 21 دقيقه و 21 ثانيه در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتند.
گفتني است، رقابتهاي بين المللي دوچرخهسواري جاواي شرقي در سه روز و با حضور 18 تيم در اندونزي برگزار شد./انتهاي پيام/