کد خبر:۳۶۷۹۹۸

آقای‌آخوندی به مسکن‌مهرهم سربزنید!

چندیست آخوندی با حضور در همایشها و نمایشگاههای مختلفی که در غیر از حوزه وزارت راه و شهرسازی برگزار می شود شرکت کرده و سخنرانی نیز میکند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، این برای اولین بار است که یک وزیر تخصصی علاقمند است در غیر از حوزه تخصصی خود اظهارنظر کند؛ به طور مثال در اوائل سال جاری آخوندی وزیر راه و شهرسازی با حضور صمیمی و سرزده در خانه هنرمندان از نگارخانه‌های آن بازدید و با هنرمندان و مدیران خانه صحبت کرد.
 

همچنین وی از بزرگترین نمایشگاه هنرمندان خودآموخته در خانه هنرمندان ایران بازدید کرد و در جمع شاعران حضور یافت و چند کلمه‌ای صحبت کرد.
 

در ماه گذشته نیز آخوندی با حضور در همایش عدالت آموزشی صحبت از تقبیح اسیدپاشی در اصفهان نمود!
 

جای این سوال باقیست با توجه به مشکلات بسیار زیاد وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن مهر - که در حال حاضر پروژه های بسیاری در بلاتکلیفی به سر می برند - و در حوزه حمل و نقلی -که دومینوی سوانح هوایی و ریلی همچنان ادامه دارد-، وزیر محترم راه و شهرسازی چگونه وقت برای بازدید به خانه هنرمندان یا سخنرانی در خصوص عدالت آموزشی و اسیدپاشی پیدا میکند؟ خانه هنرمندانی که هنوز وزیر تخصصی خود یعنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را از ابتدای وزارت بخود ندیده است!

 

منبع: جهان نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار