بهمن شریفزاده در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد توافق هستهای بین ایران و 1+5 اظهار داشت: یک موضوعی در مذاکرات توجهام را به خودش جلب کرده است که تصور میکنم رسانهها باید با هوشمندی به این موضوع بپردازند. رایحه خوبی از مذاکرات به مشام بنده نمیرسد البته درصدد متهم کردن هیچکسی هم نیستم. فقط رایحهای را که استشمام میشود بیان میکنم. به عقیده بنده یک حرکت جدیدی از دو پایگاه بیرون و دورن آغاز شده برای تحقق توافقی غیرمطلوب با مبانی ما و آنچه رهبر معظم انقلاب بیان میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نتیجه این تلاش به بیداری مردم و نقش رسانهها بستگی دارد گفت: آنچه در درون مشاهده میکنم ، تلاش جدی برای القای یک توهم است و آن بازگشت به شرایط سابق است. این تلاش از جانب برخی اصلاحطلبان، حامیان دولت و برخی از اعضای دولت در حال انجام است. البته اعضای دولت صراحتی بر بازگشت شرایط به دوران سابق نداشتند و تنها نگرانی را برای برخی محافل ایجاد میکنند.
شریفزاده افزود: آنچه از پایگاه خارجی انجام میشود در واقع دو موضوع است، اول اینکه مضیقه وقتی که اوباما برای دموکرات ها مطرح میکند. یعنی جمهوریخواهان با آن طبع تند و تیزشان که در حال وارد شدن به کنگره هستند دیگر امیدی برای توافق نیست و ایران باید دست بجنباند و از این سمت نزدیک شود و آمریکا از سمت دیگر. هرکدام باید از مواضع خودشان کوتاه بیاند تا توافق انجام شود و حتی آمدن جمهوریخواهان و این مضیقه وقتی را به کشور ما القا کند.
وی در ادامه گفت: دوم اینکه یک خبر در همه رسانههای دنیا از سوی آمریکا منتشر میشود و خبر نامه اوباما به رهبر معظم انقلاب که نوشته شده است و هیچکس نه این نامه را تکذیب و نه تایید میکند بلکه در ابهام، صدور این نامه را قرار میدهند و شما میدانید وقتی خبری را در ابهام قرار دهند این خبر با سرعت منتشر میشود تا خبری که تکذیب و تایید شود. خبری که تکذیب شود همه میگویند شایع بوده است و خبری که تایید شود تمام میشود، اما خبری در ابهام دهها سوال به وجود میآورد که این موضوع ترفند رسانهای است.
شریفزاده با اشاره با اینکه رسانههای ما به هوشمندی رسانههای شیطان نیستند گفت: رسانههای ما نمیدانند آنها چه شیطنتی را میخواستند انجام دهند، آنها میخواهند تا فشار برای رسیدن به توافق را به شدت افزایش دهند و فضا جوری ترسیم شود که که انگار بله و خیر تنها به عهده رهبر انقلاب است یعنی در حقیقت هزینه کردن رهبر و انداختن توپ در این زمین. گویی انگار دولت کار خودش را کرده و مردم هم کارهای نیستند و فقط یک نفر باید بگوید بله یا خیر. اگر بگوید خیر همه بار سنگین همه مشکلات را او برای ملت ایجاد کرده است. در حالیکه ما میدانیم اگر رهبر انقلاب خطوطی را برای مذاکره تعیین میکند به پشتیوانه ملت و امتش این خطوط را ترسیم کرده است.
وی ادامه داد: یعنی رهبر انقلاب میگوید این را ملت و امت ایران میخواهد، یعنی زبان گویای امت ایران است نه اینکه رای شخصی خود را بیان کند ولی القای این خبر یعنی اینکه همه عموم را متوجه رهبر انقلاب کنند و برای رسیدن به توافق به ایشان فشار وارد کنند. لذا پایگاه داخلی یک واهمه و پایگاه خارجی چند تا حرکت انجام میدهد، لذا برای این است که میگویم من بوی بدی استشمام میکنم، شاید میخواهند اتفاق خوشایندی نیفتد چرا که این همه شتاب میگیرند برای توافق، در حالیکه در چند روز گذشته اوباما ایران را تروریست و حامی تروریست معرفی میکند ولی از طرفی این نامه را تکذیب یا تصدیق نمیکند و همان ابهام باقی میماند و خبر یک دنیا میشود.
شریف زاده در خصوص نقش رسانههای اصلاحطلب در دامن زدن به این خط رسانهای گفت: جالب است که شما بدانید که همین خط ابهام متاسفانه از سوی رسانههای اصلاحطلب نما ترویج میشود که چهارمین نامه اوباما به رهبر انقلاب نوشته شده است و به تیتر درشت خبر روزنامههای اصلاح طلب تبدیل میشود که آیا چیزی صورت گرفته است و آیا میخواهد پیروزی صورت بگیرد. معدود نمایندگی این مسئله را تصریح کردند که توافقات خطرناکی دارد انجام میشود اما اغلب نمایندگان در این مورد تصریحی نکردند. این نکته بسیار مهم است که باید به آن پرداخته شود و رسانههای ما باید نامه مبهم را تحلیل کنند که چرا اصلا شما رهبر انقلاب را سیبل قرار میدهید برای بله یا خیر. در حالیکه یک ملت در برابر شما ایستاده است نه فقط یک نفر که ما بخواهیم هر باری را بر دوش ایشان بگذاریم بلکه یک ملت ایستاده است.
شریفزاده تاکید کرد: رسانهها باید بگویند که شما باید در حقیقت یک نامه به ملت بنویسید و جواب ملت را از زبان رهبر بشنوید نه اینکه هزینه را بر گردن ایشان بیندازید، در واقع این اقدامات با طراحی انجام میگیرد یا رسانهها میگویند نمیدانیم یا میگویند بله چنین چیزی بوده است.
وی در خصوص نقش رهبری گفت: مقام معظم رهبری بسیار تلاش کرد تا جلوی برخی از شیطنتهای دشمن را بگیرد و فرمود مردم ایران بر مذاکرات ناظر باشند که این خیلی حرف بزرگی است و حتی نفرمودند که مردم نمایندگانی در مجلس دارند. در واقع مقام معظم رهبری وظیفه برای مردم ایجاد کرد و بعد ما شاهد هستیم که آقایان از دولت و در تلویزیون حاضر میشوند و میگویند ما خیلی از موارد را به مردم نمیگوییم. من سوال از شما میپرسم نظارت با جهل بر محتوای مذاکرات معنا دارد؟ یعنی میشود نظارت کرد بدون آنکه دانست چی گفته شده است، پس اگر کسی بگوید ما به مردم نمیگوییم پس دارد با حرف رهبر انقلاب مخالفت میکند، وقتی مقام معظم رهبری میگوید مردم نظارت کنید یعنی باید همه محتوای مذاکرات به مردم گفته شود تا مردم بگویند میخواهند یا نمیخواهند، درسته یا غلط است.
وی خاطرنشان کرد: اینکه میگویم بوی بدی به مشامم میرسد، این است اینکه ما میبینیم به مردم گفته نمیشود و به صراحت خود آقایان نه به حدس ما که خودشان میگویند ما نمیگوییم. وقتی مقام معظم رهبری میفرماید نظارت کنید انگار کشاکشی در بین است و رسانهها چرا به این موضوع نمیپردازند و چرا از حریم رهبر انقلاب دفاع نمیکنند. چند روز از خبر بیان این نامه گذشته است ولی هنوز همه نگاهها به حضرت اقا است که شما در مورد این نامه چه میگویید، که اگر بعداً مقام معظم رهبری نه گفت بر اساس مبانی انقلاب همه تقصیرها گردن ایشان بیفتد و اگر آری گفت فردا اگر مشکلاتی به وجود آمد باز همه تقصیرها به ایشان برگردد.
شریفزاده تاکید کرد: مقام معظم رهبری از حق ملت دفاع میکند و ملت در حال حاضر بر شیطنتهای دشمن واقف نیست، چرا که اینها با زیرکیهای خاص کار شده است و اینها روی رسانه و روان شناسی مردم نسبت به رسانه کار جدی کردند. رسانههای ما باید در حال حاضر دست شیطان را باز کنند و بگویند که اوباما نامه شما خطاب به ماست و ما جواب تو را میدهیم و هر چه از زبان رهبر انقلاب بشنوی حرف ماست و حرف ملت ایران است.
وی اظهار داشت: این خطری که متاسفانه به آن نپرداختند و من فکر میکنم باز هم به جایی میرسد که مقام معظم رهبری خودش مردم را از این بنبست خارج میکند که یک زمانی خدا نخواسته دیر نشود. چرا که مقام معظم رهبری توصیههای خود را کرد و گفت ملت نظارت کند. در این صحنه بسیار خطیر چه واقعی و به صورت غیر طبیعی در داخل کشور مسئله اسید پاشی، استیضاح وزیرعلوم، بورسیهها مطرح میشود که متاسفانه برخی از آقایان در هر استانی که میروند انگار همه مسائل کشور محدود به بورسیهها میشود.
وی در این خصوص افزود: اصلاً مهم نیست موضوع چه بوده است، بلکه مهم این است که همه ذهنها باید درگیر مسائل دیگری شود تا آن مسئله به آرامی جلو برود. این طرحی جدید و زیبا از سوی شیطان بزرگ است که کار خود را انجام بدهد و ما هنوز غافلیم. همه رسانهها باید تلاش کنند و دست شیطنت شیطان بزرگ را بر ملا کنند و اینطوری لطمه بزنند و در مورد مذاکرات باید ذهن جامعه را معطوف کنیم چون در مورد توافق شتاب گرفتند و تنها یکی از نمایندگان گفت که ما از مذاکرات خبر نداریم که چه دارد می گذرد.