کد خبر:۳۶۸۲۵۲

برنامه آلمان برای جاسوسی از شبکه‌های اجتماعی

یک روزنامه آلمانی از طرح دولت آلمان برای جاسوسی از شبکه‌های اجتماعی در ۵ سال آینده خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، رسانه های آلمان گزارش دادند که برلین   طی 5 سال آینده برنامه‌ای را اجرایی می‌کند که بنابر آن از شبکه‌های اجتماعی جاسوسی کند و تبادلات اینترنتی فراتر از مرزهای این کشور را رمز‌گذاری کند.

 

دولت آلمان این برنامه را تائید کرده و از آن با عنوان هشدار سریع برای حملات اینترنتی یاد کرده است اما هنوز میزان بودجه‌ای که قرار است به این منظور اختصاص یابد تائید نشده است.

 

روزنامه آلمانی «زوددویچه» و شبکه های خبری (NDR) و (WDR) این اخبار را منتشر کردند و رسانه‌های آمریکایی هم آن را به صورت گسترده‌ای بازتاب دادند.

 

این اقدام آلمان در واکنش به جاسوسی‌های آمریکا از آلمان از جمله شنود تلفن‌همراه «آنگلا مرکل» صدراعظم این کشور صورت می‌گیرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار