کد خبر:۳۶۸۵۳۸
ابوشریف در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

"جهاد اسلامی" و "حماس" دو گروه وحدت‌گرا هستند/ جهاد اسلامی به صورت انفرادی هم وارد نبرد با اسرائیل شده است

نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: معتقدیم در این شرایط که رژیم صهیونیستی برای تجزیه قدس و کرانه باختری تلاش می‌کند، مهم ترین وظیفه وحدت و پایداری در مقابل رژیم صهیونیستی است.

ناصر ابو شریف در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در پاسخ به سوالی در مورد تعامل حماس و جهاد اسلامی در جنگ غزه اظهار داشت: جنبش جهاد اسلامی و حماس جنبش‌های مقاومت در داخل فلسطین هستند، به اندیشه‌های میانه و وحدت‌گرا معتقد هستند اما گاهی اوقات نیز افراط گرایی‌هایی دیده میشود که در بین گروههای مقاومت و مسلح طبیعی است. در واقع شاکله و رهبری این گروههای مقاومت، انسان‌های مومن و معتدل در برابر دیگران هستند. حماس یک جنبش بزرگتری بوده و از لحاظ قدرت جنبش جهاد اسلامی قدرت بعد از حماس و است، اما عملکرد نظامی اش هم‌پای قدرت‌های بزرگ است.

 

نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: جهاد اسلامی حتی به صورت تنها و انفرادی وارد نبرد با رژیم صهیونیستی شد و جهاد اسلامی با هیچ یک از گروههای فلسطینی درگیر نخواهد شد و حتی وارد انتخابات نیز نشد چراکه می داند درحال حاضر مرحله رهایی و آزادی بخش است و نه برای انتخابات، چراکه ورودش به هر گونه صحنه سیاسی و انتخابات منجر به درگیری و تنش خواهد شد ولی در جریان اخیر هر دو گروه حماس و جنبش جهاد اسلامی همکاری داشتند.

 

وی افزود: البته گروههای دیگر  نیز همکاری داشتند اما فعالیتشان پایین‌تر بود. در جریان غزه این دو گروه بسیار همکاری نزدیکی با یکدیگر داشتند و تلاش کردند تا تمام توان خود را در برابر رژیم صهیونستی بگذارند. اقدامی که انجام دادند بسیار اسطوره‌ای و افسانه‌ای بود و در برابر رژیم صهیونیستی جنگی پر قدرت را تجربه کردند.

 

ابو شریف خاطرنشان کرد: ما معتقدیم وحدت مهم ترین عامل پیروزی در برابر اسرائیل است در این شرایط که رژیم صهیونیستی برای تجزیه قدس و کرانه باختری تلاش میکند مهم ترین وظیفه  مردم وحدت و پایداری در  مقابل رژیم صهیونیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار