به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، هزاران نفر از کارکنان مراکز درمانی انگلیس، اطلاعات محرمانه بیماران را برای عموم فاش کرده اند. گزارش گروه « دیده بان برادر بزرگ» که در زمینه دفاع از حریم خصوصی شهروندان فعالیت می کند، نشان می دهد اطلاعات بیماران از طریق رسانه های اجتماعی و دیگر ابزارها منتشر شده است. بر اساس این گزارش، نظام درمانی انگلیس که اطلاعات شخصی بیماران را در اختیار دارد، در هزاران مورد، مسئولِ فاش شدن این اطلاعات خصوصی برای دیگران بوده است.
«محمد والجی» از لندن گزارش داد درز اطلاعات بیماران در نظام درمانی انگلیس بیشتر شده است؛ در طول سه سال گذشته، هفت هزار و دویست و پنجاه و پنج تخلف اطلاعاتی، یعنی ماهانه دویست و یک تخلف در نظام درمانی انگلیس رخ داده است. از سوی دیگر، نحوه تبادل اطلاعات مرتبط با بیماران نیز شوکه کننده است: اطلاعات هزاران بیمار بر روی رسانه های اجتماعی و همچنین ایمیل ها (نامه های الکترونیکی) منتشر شده است.
«دَنیل نِسبیت» کارشناس مرکز دیده بان برادر بزرگ در انگلیس می گوید: « این مسئله ما را عمیقاً نگران کرده است؛ امروز بیش از هر زمان دیگری، شیوه هایی برای انتشار و ذخیره اطلاعات وجود دارد و در اینجا نیز با محرمانه ترین اطلاعات بیماران سر و کار داریم؛ چنین چیزی نباید رخ دهد و حاد بودن مسئله ما را نگران کرده است». گرچه در اغلب موارد، اطلاعات شخصی بیماران به شکل تصادفی فاش شده است، کارشناسان می گویند باید برای رفع این مشکل اقدام کرد. «دَنیل نِسبیت» می گوید: « زمانیکه بحث از فاش شدن تصادفی اطلاعات در میان است، باید دوباره کارکنان را آموزش داد تا آنها با آگاهی کامل از وظایف خود از اطلاعات حفاظت کنند تا چنین اتفاقی رخ ندهد».
از سوی دیگر، توزیع اطلاعات پزشکی به بازار پرسودی تبدیل شده است و بسیاری از کارکنان مراکز درمانی انگلیس، اطلاعات محرمانه بیماران را منتشر کرده اند. در طول سه سال گذشته، همچنین شصت و یک نفر از کارکنان این مراکز نیز به علت رسیدگی کمیته های انضباطی از سمت خود استعفاء کرده اند. با وجود این، کارشناسان می گویند بازدارندگی لازم برای جلوگیری از افشای عمدی اطلاعات بیماران در انگلیس وجود ندارد.
منبع: دانا