بشيري: دولت دهم با تخصيص منابع و اعتبارات از طرح هاي پژوهشي حمايت كند
کد خبر:۳۶۹۳۸
دانش و پژوهش در دولت دهم - 28

بشيري: دولت دهم با تخصيص منابع و اعتبارات از طرح هاي پژوهشي حمايت كند

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، تحقيق و پژوهش را اساس رشد و پيشرفت كشور دانست و گفت: دولت دهم بايد با تخصيص منابع و اعتبارات لازم از پژوهشگران و طرح‌هاي پژوهشي حمايت كند.

فرهاد بشيري در گفت وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، بر لزوم توجه به تحقيق و پژوهش در دولت دهم تاكيد كرد و اظهار داشت: رئيس جمهور بايد از طريق حمايت از مراكز علمي پژوهشي، باعث پشت‌گرمي پژوهشگران در انجام تحقيقات شود.

وي تصريح كرد: اهميت دادن به تحقيق، پژوهش، ابتكار و اختراع در تحقق اهداف سند چشم انداز كشور نقش بسزايي دارد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات، تخصص، تعهد، دلسوز و مدير بودن را خصوصيات مورد نياز وزرا در كابينه دولت دهم عنوان و تاكيد كرد: يك وزير بايد بتواند بين وزارتخانه خود و ديگر بخش‌ها نوعي هم‌گرايي و همراهي ايجاد كند.

بشيري وزارت را يك جايگاه بين بخشي دانست وا فزود: وزير بايد با ايجاد هماهنگي در وزارتخانه و تعامل با ديگر وزارتخانه‌ها، نقش عمده‌اي را در تحقق اهداف كشور ايفا كند.

وي در پايان در خصوص توجه دولت نهم به امر دانش و پژوهش خاطرنشان كرد: دانش و پژوهش در دولت نهم از نظر تخصيص اعتبار چندان مورد توجه نبوده و نيازمند توجه ويژه دولت دهم به اين امر هستيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار