کد خبر:۳۶۹۵۵۴
بررسی نزول آرای وزرای پیشنهادی علوم +جدول

روند دور شدن روحانی از رأی مردم

روحانی چه تحت فشار باشد و چه نباشد، اگر رویه انتخاب وزرای پیشنهادی را به شکل فعلی ادامه دهد، احتمالا باز هم باید منتظر کاهش آرای موافق نمایندگان مجلس به عنوان منتخبان و معتمدان مردم باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، چهارمین وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای وزارت علوم آرایی کمتر از تمامی وزاری پیشنهادی پیشین به دست آورد تا روند دور شدن گزینه های انتخابی رییس جمهور با نظر نمایندگان مردم بیش از پیش مشخص شود.

 

حسن روحانی تا کنون 4 وزیر برای وزارت علوم پیشنهاد داده و دو سرپرست نیز برای این وزارتخانه انتخاب کرده است.

 

از میان وزرای پیشنهادی، رضا فرجی دانا در پنجم آبان ماه 92 با ۱۵۹ موافق، ۷۰ مخالف و ۳۲ ممتنع از مجلس رای اعتماد گرفت اما کمتر از ده ماه بعد، مخالفان او در میان نمایندگان مردم به بیش از دو برابر افزایش یافت تا در نهایت 29 مرداد 93 او با 110 مخالف، 145 موافق و 15 ممتنع استیضاح و برکنار شود.

 

به جز فرجی دانا، سه وزیر پیشنهادی دیگر روحانی، در جلب نظر نمایندگان مردم، روند نزولی را طی کرده اند به گونه ای که آرای موافق با وزرای پیشنهادی روحانی از 105 به 79 و سپس به 70 تنزل یافته است.

 

روحانی امروز در مجلس تاکید کرد که "برخلاف آنچه که برخی از رسانه‌ها شایع می‌کنند، من در انتخاب وزیر تحت فشار هیچ گروه سیاسی و یا هیچ شخصی نبوده و نه هستم و نه من کسی هستم که فشارپذیر باشم و بخواهم به خاطر نظر گروهی انتخابی را انجام دهم".

 

با این وجود آنچه مسلم است اینکه رییس جمهور چه تحت فشار باشد و چه نباشد، اگر رویه انتخاب وزرای پیشنهادی را به شکل فعلی یعنی انتخاب وزرا از میان افراد منتسب به اصلاح طلبان تندرو که سابقه فعالیت در جریان فتنه را نیز داشته اند، ادامه دهد، احتمالا باز هم باید منتظر کاهش آرای موافق نمایندگان مجلس به عنوان منتخبان و معتمدان مردم باشد.

 

 

میزان رای اعتماد نمایندگان مردم به وزرای پیشنهادی روحانی

وزیر پیشنهادی

موافق

مخالف

ممتنع

جعفر میلی منفرد

105

165

15

محمود نیلی

79

160

7

فخرالدین دانش آشتیانی

70

171

13

 

 

منبع: صراط

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار