کد خبر:۳۷۰۰۶۰

طرح جدید الصاق هولوگرام اجرایی می‌شود

قائم مقام بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بیان اینکه نظارت بر بازی‌های رایانه‌ای در بازار از حساسیت زیادی برخوردار است، گفت: برای همین منظور طرح جدید الصاق هولوگرام اجرای می‌شود.
طرح جدید الصاق هولوگرام اجرایی می‌شود

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، حسن کریمی قدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازی های رایانه ای از اجرایی شدن طرح جدید الصاق هولوگرام بازی‌های رایانه‌ای خبر داد و افزود: این طرح  با هدف نظارت بر نحوه چسباندن هولوگرام‌ها بر روی بازی‌های رایانه‌ای دارای مجوز انجام می‌شود.

 

وی با یادآوری اینکه در گذشته هولوگرام‌ها بدون نظارت دقیق به ناشران داده می‌شد، توضیح داد: با توجه به چند 10 هزار هولوگرامی که در سال  به بازی‌های رایانه‌ای داده می‌شود، غیرممکن است به طور دقیق از نحوه قرار گیری آن بر روی محصول باخبر شویم.


قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه دریافت هولوگرام از بنیاد حق ناشر است، گفت: بنیاد نیز حق دارد از آمار و ارقام رسمی بازی‌های هولوگرام دار در بازار اطلاع داشته باشد.


وی ادامه داد: اصلاح هر صنعت و بازار در مرحله اول بستگی به آمار صحیح محصول ارایه شده در بازار دارد و عدم رعایت قانون کپی رایت در کشورما و به طبع آن تخصیص هولوگرام به بازهای رایانه‌ای به شکل نا پمناسب سبب شده بود تا از میزان فروش بازی‌های مجاز ویرایش شده در بازار آمار دقیقی نداشته باشیم.


کریمی به اصلاح الصاق هولوگرام بازی‌های رایانه‌ای اشاره کرد و افزود: مسوولان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به دنبال ساز و کار مناسب برای اصلاح کار بودند و تصمیم گرفته شد تا با راه حل مناسب بتوانیم آمار دقیقی از بازی‌های مجاز در بازار را داشته باشیم.


وی در توضیح این طرح گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصمیم گرفته است به جای اینکه بعد از تخصیص هولوگرام‌ها، نیروی انسانی را به دنبال رصد بازار بفرستد، قبل از تخصیص هولوگرام، فیلترینگ بازی‌های رایانه‌ای مجاز را انجام دهد.


قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به 2 مزیت اجرای طرح جدید الصاق هولوگرام اشاره کرد و گفت: نخست  آمار دقیقی از  بازی‌های ارایه شده خواهیم داشت و دوم با این روش، کنترل بازار راحت‌تر می‌شود و زمان و نیروی کافی برای رصد بازاهای غیر مجاز را خواهیم داشت.


قائم مقام بنیاد ملی بازی ‌های رایانه‌‍ای، اجرای صحیح طرح الصاق هولوگرام را در گرو همکاری ناشران و نهادهای نظارتی با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای دانست و گفت: قطعا اجرای این طرح هزینه زیادی را برای بنیاد به همراه خواهد داشت و این کار ساده ای نیست که در مدت زمان کوتاه انجام شود بلکه نیاز به وقت و هزینه دارد.


وی تاکید کرد: در تمام نقاط دنیا زمانی که قرار است بازی رایانه‌ای وارد بازار شود با تدابیر امنیتی شدید انجام می‌شود تا حتی یک نسخه  از بازی برداشته نشود و این نشان از حساسیت موضوع دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار