آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۰۲۵
مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا

پورتو پیروز شد، رم مساوی کرد

شب نخست از دور پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی پورتوی پرتغال و تساوی رم آغاز شد.

در آغاز دور پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا،‌ از ساعت 20:30 امشب (سه‌شنبه) دو بازی برگزار شد که در آنها رم در خانه زسکا مسکو به تساوی بسنده کرد و پورتو در خانه باته بوریسوف بلغارستان به برتری رسید.

 

در گروه E،‌ رم برابر میزبان خود زسکا مسکو به تساوی یک بر یک رضایت داد تا جایگاه خود را در رده دوم جدول حفظ کند و همچنان برای صعود به مرحله حذفی شانس داشته باشد. گل نخست این بازی را فرانچسکو توتی در دقیقه 43 زد و واسیلی بروزوتسکی در دقیقه سوم وقت‌های تلف شده نیمه دوم کار را برای زسکا به تساوی کشاند تا دو تیم در جدول پنج امتیازی شوند اما جایگاه‌شان بی‌تغییر بماند. در جدول رم به خاطر کسب نتیجه بهتر در بازی‌‌های رودررو برابر زسکا دوم و نماینده روسیه سوم است.

 

در دیگر بازی امشب پورتوی پرتغال که صعودش به مرحله بعد از پیش مسجل شده بود، در خانه باته بوریسوف بلغارستان با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید تا تقریباً از بابت صعودش به عنوان صدرنشین گروه هم آسوده خاطر شود.

 

در این بازی هکتور هررا در دقیقه 56، جسکون مارتینس در دقیقه 65 و کریستین تیو در دقیقه 89 برای پورتو گلزنی کردند تا این تیم با 13 امتیاز همچنان صدرنشین جدول گروه H‌ باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار