دانشجويان مانند شهدا در نهضت توليد علم جسارت داشته باشند
کد خبر:۳۷۱۳
فرمانده بسيج استان اصفهان:

دانشجويان مانند شهدا در نهضت توليد علم جسارت داشته باشند

فرمانده بسيج استان اصفهان از دانشجويان خواست تا با پيروي از راه شهدا، در نهضت توليد علم و پيشي گرفتن از جهان غرب، از خودگذشتگي، ايثار، فداكاري، جسارت و دقت به كار برند تا جمهوري اسلامي در صدر دنيا قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، حيدري در مراسم گراميداشت سالروز فتح خرمشهر كه چهارم خردادماه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد دهاقان برگزار شد، با اشاره به سابقه اشغال خرمشهر براي چهارمين بار اظهار داشت: در طي سه دوره اشغال خرمشهر، ايران با دادن امتياز به كشور متخاصم توانست خرمشهر را آزاد كند، اما در جنگ تحميلي رزمندگان غيور اسلام با سيلي، دشمن را از خاك ايران بيرون راندند.

وي از جوانان پرافتخاري كه در زمينه انرژي هسته اي و ساخت موشك كاوشگر همت به خرج دادند، ياد كرد و افزود: امام خميني(ره) به ما ايرانيان آموختند كه ما مي توانيم و اين جوانان هم ثابت كردند كه چون پا به عرصه اي از علم بگذارند تا به نتيجه رساندن آن، دست از تحقيق و پژوهش برنداشته و با پايداري و توكل بر خدا و ياري جويي از انبياي الهي، بويژه پيامبر اسلام و خاندان پاكش بر هر آنچه اراده كنند، دست مي يابند.

همچنين در اين مراسم، عبدالحسين احمديان، پدر دو شهيد دوران دفاع مقدس به بيان خاطرات دوران دفاع مقدس و ويژگي هاي فرزندان شهيد خود پرداخت.

لازم به ذكر است، اين مراسم به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دهاقان و با حضور آذين، رئيس اين دانشگاه برگزار شد./ انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار