کد خبر:۳۷۲۶۹۷

زادمهر یا خاکپور، عضو پنجم کمیته فنی پرسپولیس

از بین محمد زادمهر و محمد خاکپور یک نفر به عنوان پنجمین عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس منصوب خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، پس از برگزاری جلسات متعدد در باشگاه پرسپولیس، سرانجام مقرر شد که کمیته فنی این باشگاه با قدرت کارش را انجام بدهد.

 

بر همین اساس نیز حضور در این کمیته به چهره های مختلفی پیشنهاد شد. تا این لحظه حسین کلانی، جعفر کاشانی، محمد پنجعلی و کریم باقری حضور در این کمیته را پذیرفته اند و به محض برگزاری اولین جلسه در آن شرکت خواهند کرد.

 

با این وجود، هنوز تعداد اعضای کمیته فنی تمکیل نشده است و یک نفر دیگر نیز باید اضافه شود. سرخپوشان پیشنهاد خود را به دو نفر دیگر داده اند و یکی از آنها به عنوان عضو پنجم منصوب خواهد شد.

 

از بین محمد زادمهر و محمد خاکپور یک نفر وارد کمیته فنی خواهد شد. این موضوع به زودی از سوی مسئولان باشگاه اعلام می شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار