کد خبر:۳۷۲۸۶۵
فناوری در هفته‌ای که گذشت؛

از قاچاق پهنای باند توسط ISP ها تا پیگیری پارازیت‌ها از سوی ۴ وزارت‌خانه/ ۳G تکمیل نشده، ۴G رونمایی شد

ایجاد شورای"موتور جستجوی بومی"، دسترسی فیسبوک به اطلاعات کاربران، رتبه ۹۴ ایران در توسعه ICT، قاچاق ترافیک از سوی برخی ISP ها، تجمیع نمایشگاه الکامپ و تلکام، برترین‌های مسابقات ایران موبی‌کد، تکمیل شبکه‌های دیجیتالی تا 6 سال آینده و راه‌اندازی رسمی شبکه ۴G از مهمترین اخبار فناوری در هفته گذشته بودند.

به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، فناوری اطلاعات به دلیل نفوذی که در سال‌های اخیر بین اقشار مختلف پیدا کرده است، همواره یکی از پرمخاطب‌ترین اخبار در بین گروه‌های خبری به‌شمار می‌آید. از همین رو ارائه مهمترین اخبار فناوری اطلاعات در یک هفته گذشته می‌تواند مسیر میانبری برای اطلاع مخاطبین از اخبار این حوزه باشد.

 

در ذیل مهم‌ترین اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌های مربوط به صفحه فناوری اطلاعات "خبرگزاری دانشجو" را از شنبه 8 آذر ماه تا پنجشنبه 13 آذر ماه مرور می‌کنیم:

 

پرکاربردترین کلمه عبورهای جهان انتخاب شدند

محققان کانادایی اعلام کردند از میان 100 درصد کاربران 34 درصد آنها از رمزعبورهای ساده و 66 درصد کاربران از رمزهای پیچیده الگوریتمی استفاده می‌کنند.

 

ایجاد شورای"موتور جستجوی بومی" با هدف اجرایی کردن شبکه ملی اطلاعات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شورای راهبری موتور جستجوی بومی با هدف عملیاتی‌سازی در شبکه ملی اطلاعات، در وزارت ارتباطات اجرایی می‌شود.

 

دسترسی فیسبوک به کلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران

از آنجایی که فیسبوک جز کمپانی‌هایی است که می‌تواند همواره به‌صورت مستقیم به اطلاعات شخصی موبایل کاربران دسترسی پیدا کرده و بدون اخذ رضایت صریح و روشن، از آنها عکس و ویدئو تهیه کند، کمیته منتخب علم و تکنولوژی جهانی در رابطه با عدول از اصول تبیین شده به فیسبوک هشدار داد.

 

قوه قضائیه در مورد برخی شبکه‌های اجتماعی تصمیم‌گیری می‌کند

سخنگوی قوه قضائیه از اتخاذ تصمیماتی درباره بعضی شبکه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: وزارتخانه ذی‌ربط یک فرصت مجدد برای بررسی این شبکه‌ها درخواست کرد که مهلت آنها هنوز به اتمام نرسیده است.

 

رتبه ۹۴ ایران در توسعه  ICT

اتحادیه بین‌المللی مخابرات جدیدترین رتبه بندی جهانی کشورها در سال 2014 را بر اساس شاخص توسعه (IDI) منتشر کرد. طبق این اعلام‌، درصد خانوارهای دارای رایانه در ایران حدود 44.6 درصد و خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت 35.8 درصد است.

 

طرح پولی‌شدن دانلود‌های شبانه تبصره‌دار شد

یکی از ISP ها روز گذشته در پی واکنش به خبر "پولی شدن دانلود‌های شبانه"، با ایجاد تغییر لفظی در سیاست طرح ایجاد شده، اقدام به انتشار توضیحاتی به کاربران خود کرد.

 

شگرد شرکت‌های امنیتی مانند سیمانتک در انتشار اخبار بدافزارهای سوخته

یک کارشناس امنیت با اشاره به اینکه بدافزار "رجین" اصلا قابل قیاس با استاکس‌نت نیست، گفت: استاکس‌نت با حجم اختفایی که داشت، نه تنها در ویندوز، بلکه دستگاه‌های PLC را نیز مورد هدف قرار داده بود و هدف آن تخریب سانتریفیوژهای غنی‌سازی و بسیاری موارد دیگر بود و پیچیدگی آن به‌قدری بود که هنوز حداقل 10 سال از سایر بدافزارها جلوتر است.

 

۰.۸ درصد از محتوای وب در اختیار زبان فارسی

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: در حال حاضر زبان فارسی 0.8 درصد از محتوای وب را در اختیار دارد و در مقابل زبان انگلیسی 56 درصد این فضا را به خود اختصاص داده است.

 

قاچاق ترافیک از سوی برخی ISP ها/ موضوع "پارازیت‌ها" از سوی ۴ وزارتخانه در حال پیگیری است

وزیر ارتباطات با اشاره به بررسی میزان خطرزا بودن پارازیت‌ها از سوی 4 وزارتخانه گفت: میزان پارازیت‌ها در نقاط مختلف اندازه‌گیری شده است که گزارش آن به زودی تقدیم رئیس جمهور خواهد شد.

 

IPTV در انتظار تعیین تکلیف ارائه محتوا

رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به پروژه IPTV از لحاظ فنی آماده شده است گفت: به محض تعیین تکلیف ارائه محتوای این خدمت، پروژه IPTV اجرایی خواهد شد.

 

تجمیع نمایشگاه الکامپ و تلکام در سال آینده

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به پیگیری موضوع توسعه شبکه علمی اکو گفت: مشکل به وجود آمده در توسعه شبکه علمی اکو تدوین پروتکل‌ها است که به محض رفع این مشکلات مبادلات علمی از سر گرفته خواهد شد.

 

مصوبه‌ای که کمر اپلیکیشن نویسان ایرانی را می‌شکند

براساس قانون هر فرد برای آنکه بتواند اپلیکیشن خود را کاربردی کند، علاوه بر پرداخت 30 درصد مالیات به دولت باید 10درصد به اپراتورها و 7 درصد نیز مالیات عمومی پرداخت کند که به این ترتیب هر اپلیکیشن ایرانی باید 47 درصد درآمد خود را این گونه پرداخت کند و این در حالی است که پیام‌رسان‌های موبایلی مانند وایبر و واتس‌آپ نیاز به پرداخت هیچ گونه مالیاتی ندارند.

 

بررسی چالش‌ها و راهکاری‌های بازی‌های رایانه‌ای درایران

نشست هم‌اندیشی تولیدکنندگان بازی و مسئولان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بررسی چالش‌ها و راهکاری‌های بازی‌های رایانه‌ای در ایران، موضوع عدم رعایت حق کپی‌رایت، هولوگرام، نازل بودن گیم خارجی و لزوم ایجاد فروشگاه‌های تخصصی را جزو مهترین چالش‌ها و دغدغه‌های خود اعلام کردند.

 

برترین‌های مسابقات ایران موبی‌کد ۲۰۱۴ معرفی شدند

دومین مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی ابزارهای هوشمند موسوم به ایران موبی‌کد 2014 با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

 

شبکه‌های دیجیتالی تلویزیون در ۶ سال تکمیل می‌شوند

مجلس شورای اسلامی، دولت را مکلف کرد برای گسترش، تکمیل و پوشش کامل دیجیتالی شبکه‌های تلویزیونی کشور توسط سازمان صدا و سیما در مدت زمان ۶ ساله، نسبت به پیش‌بینی اعتبار لازم در قوانین بودجه سنواتی اقدام کند.

 

راه‌اندازی رسمی شبکه۴G در ۹ شهر کشور

شبکه سراسری نسل چهارم ارتباطی موسوم به 4G صبح امروز به صورت رسمی و در مراسمی در 9 شهر کشور توسط اپراتور دوم راه‌اندازی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار