‌كروبي يكي از متهمان رديف اول اغتشاش‌هاي اخير است
کد خبر:۳۷۳۰۰
مصطفی نمازیان:

‌كروبي يكي از متهمان رديف اول اغتشاش‌هاي اخير است

دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز، ‌كروبي را يكي از متهمان اصلي و رديف اول اغتشاش‌هاي اخير دانست و گفت:‌ شايسته است در اسرع وقت به اتهامات كروبي رسيدگي شود.

مصطفي نمازيان در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، خواستار برخورد دستگاه قضايي در مورد قانون‌شكني‌هاي كروبي شد و اظهار داشت: ‌دستگاه قضايي بايد با برخورد جدي با سران اصلي اغتشاشات، راه را براي ديگر قانون شكني‌هايي كه ممكن است در آينده روي دهد، ببندد؛ چرا که شكست‌خوردگان انتخابات اخير كه از ياد مردم رفته‌اند‌، در حال احياي نام خود هستند.

وي ضمن انتقاد از نامه‌ كروبي به هاشمي، اين اقدام را حركتي ساختارشكن در راستاي اقدامات قبلي وي عنوان و خاطر نشان کرد: به‌نظر مي‌رسد اين حركت براي جلب توجه افكار عمومي به ‌سمت هاشمي و مطرح كردن وي بوده است.

دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز اقدامات كروبي را ناشي از علاقه وي به شهرت و جلب توجه دانست و تصريح كرد: به ‌همين علت وي اين گونه اقدامات شتابزده و غيرمنطقي را انجام مي‌دهد.

نمازيان نقش کروبي را با منتظري همسان خواند و گفت:‌ افرادي در پشت پرده به وي مشاوره مي‌دهند تا راه براي اقدامات ديگر آنها باز شود.

وي كانديداتوري كروبي را براي مشاركت مردم در صحنه انتخابات اخير بي‌تأثير دانست و اظهار داشت: همين 300 هزار رأي نيز حق وي نبود و آراي واقعي كروبي از اين تعداد نيز كمتر است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار