توجه بيش از حد به كميت مقالات باعث افزايش تقلب مي شود
کد خبر:۳۷۳۰۳
استاد دانشگاه صنعتي شريف:

توجه بيش از حد به كميت مقالات باعث افزايش تقلب مي شود

استاد دانشگاه صنعتي شريف توجه بيش از حد به افزايش تعداد مقالات را يكي از مشكلات رياضيات كشور دانست و گفت: توجه به كميت و تعداد مقالات باعث افزايش تقلب در انجام فعاليت‌هاي تحقيقاتي مي شود.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر زنگنه، عصر ديروز در ميزگرد «تحقيقات رياضي در ايران به كجا مي رود»، در دانشگاه صنعتي شريف اظهار داشت: توجه به كميت و تعداد مقالات باعث كاهش كيفيت مقالات، انجام تحقيقات در زمينه‌هايي كه امكان ارائه مقالات بيشتر وجود دارد و افزايش تقلب در انجام فعاليت‌هاي تحقيقاتي مي شود.

وي همچنين تشويق‌هاي مالي وزارت علوم و دانشگاه‌ها را يكي از دلايل توجه به تعداد مقالات دانست و افزود: مسائلي چون توجه به رنکينگ دانشگاه‌ها باعث افزايش اهميت تعداد مقالات شده است.

استاد دانشگاه صنعتي شريف تاكيد كرد: تمركز در برخي از زمينه‌هاي خاص رياضي، جدا شدن رياضي دانان فعال كشور از تدريس و يادگيري، آييني شدن و مكانيكي شدن چاپ مقالات تحقيقاتي و جدا شدن اين مقالات از بدنه و جوهره رياضي از ديگر مشكلات موجود در رياضي كشور است.

دكتر زنگنه خاطرنشان كرد: تحقيقات، فعاليت‌ها و يادگيري رياضيات بايد از روي علاقه و براساس بدنه اصلي اين رشته انجام شود و سپس بازتاب آن به صورت مقاله چاپ و در اختيار ديگران قرار گيرد.

استاد دانشگاه صنعتي شريف يكي از مشكلات اساسي رياضي در ايران را جدا شدن تحقيقات از بدنه اصلي اين رشته دانست و گفت: در حال حاضر كميت و افزايش تعداد مقالات بيش از مسائل اصلي رياضي مورد توجه قرار مي گيرد. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار