پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل راه اندازی شد
کد خبر:۳۷۳۰۹۰
در دانشگاه امیرکبیر؛

پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل راه اندازی شد

پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف توسعه تحقیقات فرا رشته ای در زمینه‌های مرتبط خصوصا در زمینه کنترل و مدیریت سامانه‌های اطلاعات و ارتباطات راه اندازی شد.
پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل راه اندازی شد
به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، مسعود شفیعی، رئیس پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل دانشگاه امیرکبیر از راه‌اندازی پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل در دانشگاه امیرکبیر خبر داد و خاطرنشان کرد: این پژوهشکده تلاش دارد تا از طریق همکاری بخش‌های دانشگاهی و صنعتی، به مرجع اصلی تولید فکر، ایده پردازی و ارائه فرآورده در حوزه کنترل، توسعه سامانه های اطلاعات و ارتباطات تبدیل شود و در مجموع به عنوان حلقه واسط میان فضای مجازی و حوزه کاربردهای این فضا ایفای نقش کند.


شفیعی افزود: پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ارائه راهکارهای دانش بنیان در خصوص تامین ضروریات فن شناسانه، ایجاد هم افزایی و هم گرایی میان موضوعات تخصصی مختلف در زمینه مرتبط با سیستم، اطلاعات و کنترل، نقش آفرینی به عنوان حلقه ارتباط و اتصال بین پژوهشکده های مرتبط راه اندازی شده است.



وی بسترسازی در جهت توسعه ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و رفع موانع توسعه صنعتی کشور براساس توانمندی‌های علمی موجود، توسعه منابع انسانی متخصص پژوهشگر در رابطه با اولویت‌های تحقیقاتی پژوهشکده، توسعه ارتباطات بین المللی در زمینه فعالیت‌های پژوهشکده و تولید و نشر دانش با هدف ارتقای بنیه علمی - تخصصی کشور را از دیگر اهداف ایجاد این مرکز پژوهشی عنوان کرد.

 

رییس انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق با اشاره به اهمیت جایگاه حوزه‌های میان رشته ای افزود: این پژوهشکده بستری را فراهم می کند تا متخصصان حوزه های مختلف با یکدیگر همکاری داشته باشند.



وی تاکیدکرد: دانشجویان پس از دفاع پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری خود، مکانی برای ادامه فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه ندارند بنابراین پژوهشکده‌ها بهترین بستر برای استفاده از پتانسیل علمی و تحقیقاتی دانشجویان محسوب می‌شوند و بستر مناسب برای ارتباط دانشگاه و صنعت فراهم می‌سازند.



شفیعی یادآور شد: برای ارتباط بیشتر پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل و بخش‌های صنعتی، تفاهم نامه‌هایی با جهاد دانشگاهی، حوزه مخابرات، زیرمجموعه‌های ict و حوزه پتروشیمی منعقد شده است و بنا داریم با نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی طرح‌های مشترک در حوزه فعالیت پژوهشکده داشته باشیم.



وی افزود: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی تقاضا محور در سیستم‌ها و کنترل، برگزاری دوره‌های پسادکتری، تبیین اولویت‌های تحقیقاتی با هدف کمک به تربیت دانشجویان پژوهش محور، تعریف و اجرای فرصت‌های مطالعاتی داخل، تهیه و توزیع گزارش‌های تحلیل و فناورانه، همکاری و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تقاضا محور در راستای اهداف و پژوهشکده و انجام فعالیت‌های بین المللی و همکاری با سازمان‌های معتبر جهانی نظیر IUT، APT، UPU، IEEE) از برنامه‌های اصلی این پژوهشکده است.



شفیعی با بیان اینکه پژوهشکده سیستم، اطلاعات و کنترل دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرهنگ سازی و هم گرایی میان دانش و فناوری را جزو رسالت‌های اصلی خود می داند، آمادگی این مرکز پژوهشی را برای طراحی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی – ترویجی تقاضا محور براساس نیاز مشتریان اعلام کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار