کد خبر:۳۷۳۱۱۲
با هدف کاهش هزینه‌های تراکنش‌های الکترونیکی

نرم‌افزارهای تلفن همراه جایگزین دستگاه‌های کارتخوان شد

نرم افزار تلفن همراه از روز جاری برای کاهش هزینه‌های تراکنش‌های الکترونیکی و صرفه جویی ملی جایگزین کارتخوان‌ها شد.

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، نرم افزار تلفن همراه از امروز شنبه برای کاهش هزینه‌های تراکنش‌های الکترونیکی و صرفه جویی ملی جایگزین کارتخوان‌ها شد. برهمین اساس کاربران شبکه بانکی می‌توانند با بهره گیری از نرم افزار تلفن همراه تمام خدمات مربوط به کارتخوان‌ها و پایانه‌های فروش را دریافت کنند.

 

حامد منصوری، مدیرعامل یک شرکت خدمات پرداخت گفت: برای انجام 100میلیون تراکنش در ماه نیاز به واردات 500 میلیارد تومان دستگاه کارتخوان است که البته این دستگاه‌ها 5 ساله مستهلک می‌شوند. همچنین این دستگاه‌ها ماهانه نیاز به رول‌های کاغذی 25 متری برای انجام 100 میلیون تراکنش دارند که البته هزینه هر رول حدود 700 تومان است.

 

منصوری، با اشاره به راه اندازی نرم افزار موبایلی از روز جاری، گفت: ارایه برنامه‌هایی بر روی تلفن همراه که بتوان با استفاده از آن تراکنش‌های پرداخت الکترونیکی را آسان تر، سریع تر و امن کند از جمله راهکاریی است که در شرایط فعلی می‌تواند به کاهش هزینه‌های تراکنش الکترونیکی از سایر درگاه ها مانند کارتخوان کمک کند.

 

وی افزود: ارایه و گسترش اینترنت نسل 3 بر بستر تلفن همراه امکان استفاده ارایه و بهره گیری از خدمات بیشتری را هم برای شرکت‌های پرداخت الکترونیکی و هم برای کاربران تلفن‌های همراه به وجود آورده است. یکی از این خدمات ابزارهایی است که می‌توان با استفاده از آنها تراکنش‌هایی پرداخت و عملیات مرتبط با آنها را سریع تر، ارزان تر و امن تر انجام داد.

 

منصوری اظهار داشت: شرکت های پرداخت الکترونیکی باید با استفاده از همین ظرفیت تلاش و سرمایه گذاری لازم را برای افزایش سطح و کیفیت خدمات قابل ارایه به کاربران انجام دهند چرا که در غیر این صورت فاصله‌ای که طی سال‌های اخیر توانسته‌ایم میان خدمات پرداخت الکترونیکی در ایران و جهان کاهش دهیم، دوباره انجام می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت آسان پرداخت تاکید کرد: مقایسه میان هزینه‌های تراکنش در بستر الکترونیکی مانند دستگاه‌های کارتخوان، درگاه اینترنتی و تلفن همراه نشان می‌دهد به هر میزان بتوانیم تراکنش در بسترهای الکترونیکی مانند کارتخوان‌ها، درگاه‌های اینترنتی و تلفن سوق یابد در واقع موفق شده‌ایم در هزینه‌های ملی صرفه جویی کنیم.

 

وی ادامه داد: با برنامه "آپ" که برای نخستین بار در حوزه ارایه خدمات الکترونیکی در کشور ارایه می شود امکان پرداخت به روشی متفاوت و آسان تر از همیشه در اختیار کاربران قرار می گیرد. با این برنامه امکان اخذ موجودی از کارت‌های بانکی تا مشاهده مبلغ قبض سیم کارت و پرداخت قبوض آب و برق و غیره از بستر اینترنت تلفن همراه نیز فراهم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار