کد خبر:۳۷۳۳۸۱
افتتاحیه نمایشگاه الکامپ-۲
طلایی: الکامپ ۶ روزه آماده شد/ حضور نماینده جیتکس امارات از ویژگیهای الکامپ امسال است
رئیس مجمع تشکل های فناوری اطلاعات با اشاره به تمایز الکامپ امسال با سال های گذشته گفت: حضور نماینده جیتکس امارات در نمایشگاه الکامپ امسال یکی از تفاوت های نمایشگاه امسال است که باعث معرفی آن به جامعه جهانی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، محمدرضا طلایی رئیس مجمع تشکل های فناوری اطلاعات صبح امروز در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه الکامپ با بیان اینکه نمایشگاه الکامپ امسال در شش روز کاری برگزار شده است خاطر نشان کرد: الکامپ امسال در فضایی بالغ بر 16 هزار و 500 متر مربع و با حضور 300 شرکت داخلی و خارجی برگزار شده است.
وی کشورهای امارات چین سنگاپور کره و ژاپن را جزو کشورهای شرکت کننده در الکامپ امسال عنوان کرد.
طلایی یادآور شد: الکامپ امسال نمادی از توانمندی بخش خصوصی است.
وی تفاوت نمایشگاه امسال را حضور نماینده جیتکس امارات عنوان کرد و یادآور شد: نماینده جیتکس پس از بازدید شب گذشته از نمایشگاه الکامپ پیشنهاد شراکت تجاری این نمایشگاه را داده است که باعث معرفی الکامپ به جامعه جهانی می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.