به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»، برای به کارگیری درست از تلویزیون، پیش از هر چیز توجه کنید که دستگاه را در نزدیکی منابع حرارتزا (شوفاژ، بخاری و...) قرار ندهید تا در خنکشدن آن خللی ایجاد نشود.
همچنین پشت تلویزیون نباید به جایی چسبیده باشد تاگردش هوا به راحتی صورت گیرد و از سوی دیگر دقت کنید که تلویزیون در معرض رطوبت یا نور مستقیم خورشید قرار نداشته باشد.
دقت کنید که هنگام تمیز کردن تلویزیون، فقط باید ازیک پارچه مرطوب استفاده کرد و هیچ مایعشویندهای به کار نبرد. از به کاربردن حشرهکشها در کنارتلویزیون و هنگام روشن بودن آن نیز باید جدا خودداری کرد.
همچنین گذاشتن گلدان یاهرگونه ظرفآب دیگری روی تلویزیون که باکوچکترینحرکتی امکان ریختن و صدمه رساندن بهتلویزیون را دارد نیز دور از احتیاط است و بایداز آن اجتناب کرد. سعی کنید روشن بودن و تماشایتلویزیون به صورت یک عادت در نیاید، درمواقعی که اعضای خانواده در کنار یکدیگرهستند و یا زمان برگزاری مهمانیها به کاربردن وسایل صوتی نظیر رادیو ضبط بسیار مناسبتر، اقتصادیتر و دلپذیرتر است.
کسب آگاهی اقتصاد بهتر را به ارمغان میآورد
امروزه تقریباً اکثر وسایل خانگی با برق کار میکنند که برخی از آنها به ویژه دستگاههای قدیمی (یخچالها، ماشین لباسشویی ، خشک کن و نظایر آن) معمولاً برق زیادی مصرف میکنند، ولی این باعث نمی شود که فکر کنیم دستگاههای جدید اساساً کم مصرف هستند. تفاوت مصرف برق بین مدلهای مختلف بعضاَ بسیار زیاد است و به همین دلیل قبل از خرید وسایل جدید حتما از چگونگی مصرف برق وکارآیی آن از طریق برچسب انرژی و اینکه آیا دستگاه مورد نظربرای شرایط آب و هوایی محل سکونت شما مناسب است یا خیر، آگاهی کسب کنید.
مطالعه بلند مدت در مورد وسایل صوتی - تصویری به ویژه تلویزیون هایی که در حالت آماده به کار هستند ، نشان می دهد که نیمی از استفاده کنندگان از اینگونه وسایل آنها را درحالت آماده به کار قرار می دهند که به دلیل مصرف انرژی در حالت آماده به کار، در سطح کشور باعث اتلاف مقادیر زیادی انرژی الکتریکی خواهد شد ، لذا توجه کنید که از کلید برای خاموش کردن وسیله استفاده شود و در زمان های طولانی، تلویزیون ها را در حالت آماده به کار نگه ندارید.
منبع: بازارخبر