کد خبر:۳۷۳۷۷۱
داورزنی:

اولویت فدراسیون میزبانی قهرمانی آسیا بود/ میزبانی زیر ۲۳ سال آسیا و باشگاه‌های آسیا از ایران گرفته نشد، معاوضه کردیم

رئیس فدراسیون والیبال گفت: در نشست هیأت رئیسه کنفدراسیون آسیا اولویت فدراسیون ایران کسب میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا بود و موفق شدیم به این مهم دست پیدا کنیم.

به گزارش گروه ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، محمدرضا داورزنی اظهار داشت: میزبانی قهرمانی آسیا از چند جهت برای فدراسیون والیبال اهمیت داشت که نخستین مورد آن امکان صعود مطمئن‌تر و راحت تر به المپیک 2016 بود.

 

وی با بیان اینکه دو فرمول برای صعود به بازی‌های المپیک از سوی کنفدراسیون والیبال آسیا به فدراسیون جهانی پیشنهاد شده است، گفت: در فرمول پیشنهادی ایران و استرالیا، قهرمان مسابقات آسیا مستقیماً به بازی‌های المپیک صعود می‌کند و اگر این فرمول پذیرفته شود، میزبانی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا در ایران برای صعود تیم ملی کشورمان به المپیک اهمیت زیادی خواهد داشت.

 

رئیس فدراسیون والیبال در ادامه به رتبه و جایگاه ایران در رده‌بندی جهان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تیم ملی والیبال ایران در رتبه دهم جهان قرار دارد که 30 امتیاز آن از قهرمانی آسیا به دست آمده است و از این جهت هم دفاع از عنوان قهرمانی در آسیا و حفظ این 30 امتیاز در رده‌بندی جهانی برایمان خیلی مهم است.

 

وی در باره میزبانی زیر 23 ساله‌ها گفت: میزبانی مسابقات والیبال قهرمانی زیر 23 ساله‌های آسیا را هرگز از ما نگرفته نشد. در حاشیه گنگره جهانی والیبال در ایتالیا با مسئولان AVC مذاکراتی در خصوص میزبانی‌ها 2015 داشتیم و ما به نوعی با آنها معاوضه کردیم و میزبانی زیر 23 سال را دادیم و قهرمانی آسیا را گرفتیم تا میزبانی خود را در این رقابت‌ها محکم‌تر کنیم.

 

رئیس فدراسیون والیبال در خصوص میزبانی باشگاه‌های آسیا نیز گفت: در خصوص باشگاه‌های آسیا هم باید بگویم با توجه به تجربه قبلی که در تهران برگزار کردیم و بیشتر هزینه بر عهده فدراسیون افتاد و همچنین در نظر گرفتن میزبانی سال آینده‌مان در قهرمانی آسیا و لیگ جهانی اصرار زیادی برای اخذ این میزبانی نداشتیم. همچنین  AVC و هیأت رئیسه آن تمایل و اصرار داشت این نوع میزبانی‌ها را به کشورهایی که در حال توسعه هستند بدهد.

 

داورزنی در پایان گفت: ما از سال 91 که میزبانی مسابقات نوجوانان، جوانان و باشگاه‌های آسیا را برگزار کردیم، تصمیم گرفتیم دیگر به هیچ عنوان میزبانی‌های آسیایی را تقبل نکنیم، مگر در شرایط خاص مثل هجدهمین مسابقات قهرمانی مردان آسیا.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار