کد خبر:۳۷۳۸۱۰
رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای:

وارد شدن گیم ایرانی به سبد خانوار به شرط تطهیر بازار از بازی‌های غیر مجاز

رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای با اشاره به دستاوردهای اجرای طرح ساماندهی بازار گیم پرداخت و گفت: بازار ارتباط مستقیم با بازی رایانه‌ای دارد و اگر بازار از بازی‌های غیر مجاز تطهیر شود به شکل خودکار سبد مخاطبین از بازی‌های غیر مجاز خالی می‌شود و مخاطبان به سمت بازی های ایرانی جذب می‌شوند.
وارد شدن گیم ایرانی به سبد خانوار به شرط تطهیر بازار از بازی‌های غیر مجاز

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، خسروکردمیهن، رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای به تشریح برنامه‌های ستاد مبارزه با بازی‌های غیر مجاز رایانه‌ای پرداخت و افزود: در زمینه الصاق هولوگرام ستاد مبارزه با بازی‌های غیر مجاز رایانه‌ای نیروی های انسانی بنیاد به طور مستقیم بر نحوه الصاق هولوگرام بر روی بازی‌ها نظارت خواهند داشت و با اجرای این طرح به طورخودکار از قرار گیری هولوگرام برروی بازی های فاقد مجوز جلوگیری می‌شود.

 

وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی بنیاد در زمینه  اجرای طرح یاد شده تهیه آمار دقیق از بازی‌های مجاز موجود در بازار کشور است.


کردمیهن به ساماندهی بازار گیم داخلی اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مجموعه‌ای فرهنگی است و سعی داریم کلیه اقدامات و کارهای ستاد مطابق با اصول و تعاریف فرهنگی باشد.


وی با بیان اینکه در زمینه نظارت از هرگونه تنش در بازار جلوگیری خواهیم کرد، افزود: اقدامات ستاد در مرحله نخست پیشگیرانه، راهبردی و هدایت کننده است و در مرحله آخر تهاجمی و با همکاری مراجع  قضایی و نیروی انتظامی اقدام به جمع آوری بازی‌های غیر مجاز در بازار می‌کنیم.


کردمیهن به دستاوردهای اجرای طرح ساماندهی بازار بازی‌های رایانه‌ای پرداخت و گفت: بازار ارتباط مستقیم با بازی رایانه‌ای دارد و اگر بازار از بازی‌های غیر مجاز تطهیر شود به شکل خودکار سبد مخاطبین از بازی‌های غیر مجاز خالی می‌شود و مخاطبان به سمت بازی های ایرانی جذب می‌شوند.


وی ادامه داد: زمانی که تقاضا برای بازی‌های مجاز افزایش یابد به طبع، منافع  بازی سازان حفظ می‌شود و تولیدکنندگان بازی‌های ایرانی با انگیزه بیشتری اقدام به تولید محصول می‌کنند.


رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیر مجاز رایانه‌ای با بیان اینکه در کشور حدود 180 عنوان بازی ایرانی تولید شده است، گفت: درصد بسیاری از اقشار مختلف جامعه اطلاع دقیقی از بازی‌های رایانه‌ای ساخت ایران ندارند و با اجرای طرح یاد شده می‌توانیم بازی ایرانی را به خانواده‌ها معرفی کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار