به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، ايرج نياز آذري، مدير روابط عمومي دانشگاه مازندران در گزارشي با بيان اهم دستاوردهاي سال 86 اين مركز آموزش عالي از اجراي 51 طرح پژوهشي و تحقيقاتي خبر داد و گفت: امسال سه عضو هيئت علمي اين دانشگاه به رتبه استادي و 9 نفر ديگر نيز به رتبه دانشياري ارتقا يافتند.
وي افزود: در سال 86 دانشكده هاي شيمي و فني - مهندسي، پژوهشكده نانو و بيوتكنولوژي و گروه پژوهشي مطالعات جوانان در دانشگاه مازندران راه اندازي و افتتاح شد.
نياز آذري با بيان اينكه 9 عضو هيئت علمي اين دانشگاه امسال به عنوان پژوهشگر نمونه استاني برگزيده شدند، از طرح اعتبار ويژه پژوهشي به عنوان ابزار مناسبي در راستاي ترغيب بيش از پيش اعضاي هيئت علمي دانشگاه به سمت تحقيق و پژوهش خبر داد و خاطرنشان كرد: اين طرح نسبت به سال گذشته با استقبال بالايي روبرو شده است.
وي ادامه داد: ستاد برگزاري هشتمين دوره هفته پژوهش استان كه به دبيري دانشگاه مازندران در استان برگزار شد، به عنوان ستاد برتر كشور انتخاب شد.
مدير روابط عمومي دانشگاه مازندران با اشاره به تعداد قابل توجه اختراعات و ابداعات دانشجويان و استادان دانشگاه، اختراع دار قالي آموزشي و ارگونومي، پاتيل رنگرزي شيشه اي، دستگاه اتوماتيك توليد نانو لوله هاي كربني به روش قوس الكتريكي، نانو ذرات ژلاتيني و دستگاه طهارت بيمار را از جمله آن عنوان كرد.
وي همچنين افزود: كسب عنوان اول مطلق در مسابقات دانشجويي كميكار و دانشجوي نمونه كشوري نيز از ديگر موفقيت هاي دانشگاه مازندران در سال 86 بوده است.
نياز آذري با بيان اهميت مقوله كارآفريني براي مديران ارشد دانشگاه گفت: فعاليت هاي مثمرثمر مركز كارآفريني دانشگاه مازندران، زمينه را براي كسب رتبه اول در ميان مراكز كارآفريني سراسر كشور ايجاد كرد؛ همچنين اين مركز هم اكنون به عضويت مجمع تخصصي جهاني كارآفريني درآمده است.
وي در بخش ديگري از گزارش خود به تشريح اهم فعاليت هاي دانشجويي و فرهنگي دانشگاه مازندران در سال 86 پرداخت و اظهار داشت: دانشجويان اين دانشگاه با حضور در مسابقات ورزشي، افتخارات بسياري را به نام دانشگاه مازندران به ثبت رسانده اند؛ كه مهم ترين آنها حضور در دوازدهمين دوره مسابقات دانشگاه هاي حاشيه خزر و كسب 27 مدال و شش عنوان تيمي در مسابقات دانشگاه هاي سراسر كشور بود.
مدير روابط عمومي دانشگاه مازندران بهسازي، مرمت، تجهيز خوابگاه هاي دانشجويي، رستوران، اماكن ورزشي - رفاهي دانشجويان، حمايت و پشتياني فعالانه از انجمن هاي علمي، تشكل هاي دانشجويي، كانون هاي فرهنگي، اردوهاي زيارتي، علمي و سياحتي، اعزام كاروان راهيان نور به مناطق عملياتي و برگزاري بيست و سومين دوره مسابقات قرآن كريم را از جمله فعاليت هاي حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي برشمرد.
وي تصريح كرد: د سال گذشته 12 دانشجوي دكتري، 200 دانشجوي كارشناسي ارشد و 1700 دانشجوي كارشناسي از اين دانشگاه فارغ التحصيل شده اند و به 50 هزار نفر در كتابخانه مركزي، خدمات جامع ارائه شده است.
نياز آذري بهبود و ارتقاي فعاليت هاي مركز رايانه و اطلاع رساني در راستاي تحقق دولت الكترونيك را در بخش هاي ثبت نام اينترنتي، توسعه فيبر نوري و انجام فعاليت هاي اداري، آموزشي، پژوهشي و فرهنگي در محيط هاي مجازي قابل توجه ارزيابي كرد.
وي با اشاره به اولويت بخشي دانشگاه به توسعه ارتباطات با دانشگاه هاي معتبر جهان گفت: اين مركز آموزش عالي در سال گذشته موفق به عقد قرارداد با چند دانشگاه بين المللي معتبر شده و در سال آينده نيز سياست هاي خود را در راستاي افزايش اين همكاري ها و بخصوص تعامل با دانشگاه هاي كشورهاي اسلامي دنبال خواهد كرد.
وي احداث شهرك علمي - تحقيقاتي، دانشگاه شمال، پارك علم و فناوري، ارتقاي مجتمع هاي فني - مهندسي و علوم كشاورزي به دانشگاه را از جمله مصوبات سفر رئيس جمهوري به استان اعلام و خاطرنشان كرد: مسئولان دانشگاه در طول سال گذشته مجدانه به پيگيري اين موارد پرداخته اند.
مدير روابط عمومي دانشگاه مازندران در بخش ديگري از سخنانش به اهم برنامه هاي پيش بيني شده در سال 87 اشاره كرد و گفت: انجام اقدامات ساختاري و برنامه ريزي 20 ساله جهت تحقق سند چشم انداز با توجه به استقلال مجتمع هاي بابل و ساري، پيگيري راه اندازي پارك علم و فناوري دانشگاه مازندران در پرديس بابلسر، تلاش براي تحقق بند «و» تبصره 9 قانون برنامه چهارم توسعه به منظور گسترش فعاليت هاي پژوهشي، همكاري با صنايع، ارتقاي سطح كتابخانه مركزي به كتابخانه منطقه اي شمال كشور، تلاش براي ايجاد قطب هاي علمي، ايجاد سه پژوهشكده جديد، توجه ويژه به توسعه علم نانو و بيوتكنولوژي در راستاي تحقق سند نانوي استان، ارتباط بيش از پيش با بخش هاي مختلف اجرايي و اجتماعي استان با هدف توسعه و بالندگي مازندران و ارتباط مستمر با رسانه هاي گروهي از جمله چشم اندازهاي دانشگاه در سال جديد است.
خاطرنشان مي شود، دانشگاه مازندران هم اكنون داراي 17 هزار دانشجو و 338 عضو هيئت علمي است./انتهاي پيام/