کد خبر:۳۷۴۳۱۰
عمیدیان در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

تصویب ابزار قانونی برای توسعه اپراتورهای خصوصی/ شهرداری‌ها مانع توسعه خدمات ICT می‌شوند

رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به اینکه شهرداری‌ها با استفاده از ابزارهای غیرقانونی مانع توسعه خدمات ICT می‌شوند، گفت: موضوع ضوابط دکل‌های مخابراتی تا 2 هفته آینده در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات پیگیری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغرعمدیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات در نشست خبری صبح امروز در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»، در مورد ساماندهی دکل2های اپراتورها و آخرین وضعیت مصوبات دکل‌های مخابراتی به ارائه توضیحاتی پرداخت.

 

وی افزود: در سال‌های اخیر شهرداری با استفاده از ابزارهای غیرقانونی مانع توسعه خدمات ICT شده است.

 

عمیدیان یادآور شد: در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات هم اکنون موضوع پرداخت حق و حقوق شهرداری‌ها در بحث دکل‌های مخابراتی در حال پیگیری است و از همین رو این حق السهم این نباید جلوی خدمت رسانی به مردم در حوزه ICT را بگیرید.

 

وی تاکید کرد: موضوع تصویب دکل‌های آنتن نیز در جلسه 2 هفته آینده کمیسیون تنظیم مقررات پیگیری خواهد شد و در راستای آن ابزار قانونی برای توسعه اپراتورهای خصوصی به تصویب خواهد رسید تا بهره برداری از خدمات مربوط به دکل‌ها با مشکل مواجه نشود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار