آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۵۳۸

مایلی‌کهن: قهرمان کردن پرسپولیس را از درخشان بپرسید/ مشکل فوتبال ایران بی نظمی است

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال گفت: مشکل فوتبال ایران بی نظمی است و این مساله در همه جا دیده می شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمد مایلی کهن پس از شکست 2-1 پرسپولیس مقابل فولاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه در فوتبال ایران بی نظمی حاکم شده و این مساله هم در بین بازیکنان و هم در بین مربیان دیده می شود.

 

وی افزود: بازیکنانی مثل رونالدو، روبن و رونی هر 8 روز سه بازی انجام می دهند و در دفعه نیز عملکرد بهتری نسبت به بازی قبلی دارند. آنها از خودشان مراقبت می کنند و باشگاه نیز مراقبشان است. به نظر من خوب تمرین کردن دلیلی بر خوب بازی کردن نیست، بلکه یکی فقط یکی از فاکتورهای موفقیت محسوب می شود. باید به سایر مسائل نیز توجه شود.

 

سرمربی اسبق تیم ملی ادامه داد: بازیکنان بزرگ خارجی نیز مثل ما دو دست و دو پا دارند، اما حاشیه ندارند و به دنبال هدفشان هستند.

 

مایلی کهن درباره تیم فولاد گفت: درست است که فولاد پیروزی بازی امروز شد، اما این تیم هم خوب بازی نکرد.

 

مایلی کهن درباره صحبت های حمید درخشان که گفته بود پرسپولیس را به قهرمانی می رسد، گفت: در این باره از خود درخشان سوال بپرسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار