کد خبر:۳۷۴۸۱۰
تناقض رفتار و گفتار مشاور روحانی

وقتی احمدی‌نژاد از ترکان راضی بود!

اگر ترکان انتقادات فعلی را در دوران مدیریت خود در دولت قبل هم داشته، پس چرا آنها را بیان نکرده‌؟! و یا اگر در حالتی کمرنگ بیان کرده‌ هنگام مدیریت خود در جهت رفع آنها چه کرده‌است؟

به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»، مشاور ارشد رئیس جمهور و دبیر مناطق آزاد اخیراً در بخشی از مصاحبه خود با سایت ندای ایرانیان گفته است: دولت روحانی وارث مشکلاتی بود که تقریبا هیچ دولتی پس ازجنگ! وارث آن نبوده است.

 

آقای اکبر ترکان همچنین این جملات را نیز در صحبت‌های خود به‌کار برده است:
 

_ ساده انگاری است اگر فکر کنیم روحانی می‌تواند با یک تصمیم به «8 سال بی‌نظمی» پایان دهد.
 
_ (مدیران دولت سابق) با ساده‌اندیشی و ساده‌انگاری، از روابط بسیار پیچیده اقتصادی مطلع نبودند.
 
_ به روش غیر اقتصادی قیمت ارز را پایین نگه داشتند و با واردات کالا به تولید کشور ضربه زدند.
 
 

 

*انتقادات اقتصادی آقای ترکان از دولت‌های نهم و دهم در حالی است که ایشان در دولت نهم دارای سمت مدیریت ارشد اقتصادی بوده‌اند.‌(4 سال معاونت وزارت نفت در دوره رئیس‌جمهور احمدی‌نژاد)
 

 

اکنون سؤال اینجاست که آیا اگر ایشان همین انتقادات را در آن دوران هم داشته و به مبانی آنها معتقد بوده‌اند پس چرا آنها را بیان نکرده‌اند؟! و یا اگر در حالتی کمرنگ بیان کرده‌اند پس هنگام مدیریت خود در جهت رفع آنها چه کرده‌اند؟
 

 

و همچنین باید تصریح کرد که اگر ایشان با همین شدّت و حدّت چنین انتقادات تندی از مدیران بالادستی خود داشته‌اند چرا 4 سال آزگار، ماندن را به رفتن ترجیح داده و اینهمه مصائب غیر قابل تحمل را تحمل کرده‌اند؟!
 

 

آقای ترکان در حالی طی ماه‌های مسندنشینی خود در دولت یازدهم بارها و بارها دست به انتقادات گسترده از دولت رئیس جمهور احمدی‌نژاد زده است که خود او زمانی در دوران معاونت نفتی خود در دولت نهم گفته بود: «احمدی‌نژاد از من راضی است» و در همان مصاحبه مؤکداً تصریح کرده بود که در کار حرفه‌ای خود نگاه سیاسی‌اش را دخالت نمی‌دهد.
 

 

گفتنیست در همین زمینه آقای «غلامرضا حیدری‌کردزنگنه» که در هر دو دولت نهم و دهم، دارای سمت‌های مهم اقتصادی بوده است نیز چند ماه قبل در قالب یادداشتی برای روزنامه آرمان ضمن انتقاد از عملکردهای دولت احمدی‌نژاد نوشت: یک سال پیش در چنین روزهایی، بسیاری از اقتصاددانان به دلیل گسترده شدن تحریم‌ها از یک سو و مدیریت ناکارآمد حاکم بر اقتصاد از سوی دیگر چندان امیدی به بهبود شرایط نداشتند.
 

 

این مدیر اقتصادی دولت احمدی نژاد می‌نویسد: متأسفانه به دلیل رویکردهای غیر کارشناسی در برخی رفتارهای دولت گذشته شاهد بودیم که منابع ما هدر رفت!
 

 

آقای کردزنگنه همچنین در بخش دیگری از مطلب خود می‌نویسد: کاری که دولت یازدهم انجام داد بازگشت کشور به ریل عقلانیت و اعتدال بود.
 

 

شایان ذکر است یکی از اصلی‌ترین رویکردهای برخی چهره‌ها پس از انتخابات سال 92، هجوم انتقادی گسترده به دولت‌های نهم و دهم و ربط دادن جمیع مصائب و مشاکل عالم به رئیس‌جمهور سابق است.
 

 

پیش از آقای ترکان، آقایان مجید انصاری و سعید حجاریان نیز از میراث دولت گذشته با عنوان «شرایط پس از جنگ» و «زمین سوخته»! یاد کرده بودند.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار