امیرعبدالهیان به مسکو رفت
کد خبر:۳۷۵۱۳۴
به منظور رایزنی درباره تحولات سوریه و عراق؛

امیرعبدالهیان به مسکو رفت

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان به منظور رایزنی با مقامات مسکو در خصوص تحولات منطقه از جمله سوریه و عراق راهی روسیه شد.
 امیرعبدالهیان به مسکو رفت

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛ معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان به منظور رایزنی با مقامات مسکو راهی روسیه شد. 

 

وی فردا در مسکو گفت‌وگوهای فشرده‌ای را خواهد داشت. دیدار و رایزنی با «میخاییل باگدانوف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا و معاون وزیر خارجه و مقامات روسیه از جمله دیدارهای معاون وزیر خارجه کشورمان در مسکو است. 

 

رایزنی در خصوص تحولات منطقه، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، بررسی طرح چهار ماده‌ای جمهوری اسلامی برای حل سیاسی بحران سوریه، بررسی طرح دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه و بررسی اوضاع عراق و برخی تحولات منطقه‌ای در دستور کار این مرحله از مذاکرات تهران و مسکو قرار دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار