کد خبر:۳۷۶۱۷۱
نقوی حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

عربستان و اسرائیل با جنگ نرم دنبال فشار روی ایران هستند/ مجلس بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وابستگی ما از نفت باید هرچه سریع‌تر کاهش یابد و ما باید بر روی اقتصاد مقاومتی سرمایه‌گذاری کنیم.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»،‌ در مورد جنگ نفتی عربستان و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ بعد از آغاز ایران مذاکرات ایران و 1+5 و آشکار شدن دورنمای موفقیت‌آمیز مذاکرات هسته‌ای، کشورهایی که از خصومت ایران و 1+5، سود می‌برند تلاش کردند تا مذاکرات را با چالش روبرو کرده و اجازه ندهند تا مذاکرات به نتیجه برسد.

 

وی تصریح کرد:‌ رژیم صهیونیستی و عربستان همواره از جمله کشورهایی بودند که از این موضوع سود برده‌اند لذا به توطئه، تهدید و فشار بر روی کشورهای 1+5، روی آوردند تا مذاکرات به نتیجه نرسد و جنگ نفتی علیه جمهوری اسلامی ایران را به راه بیاندازند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: برخی از کشورهای منطقه اعتقاد دارند که اگر جمهوری اسلامی ایران رو به جلو حرکت کند، دست به اقداماتی می‌زند که به ضرر آنها تمام خواهد شد، لذا سعی دارند به هر نحوی مانع توافق هسته‌ای شوند. درحالیکه اگر ایران به رشد صنعتی و تکنولوِژی در منطقه دست پیدا کند به نفع همه خواهد بود و می‌تواند این رشد را در اختیار تمام کشورهای منطقه قرار دهد، اما متاسفانه عربستان همواره نگاه خشونت‌آمیز با ایران دارد.

 

نقوی حسینی ادامه داد: اقدام نفتی عربستان علیه منافع جهان اسلام و ایران است که سعی ‌می‌کند با ایجاد جنگ نرم و فشار بر روی ایران به اهداف خود دست پیدا کند و خسارت اقتصادی به ما وارد کند که این اقدامات تنها به خود عربستان ضربه خواهد زد.

 

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی همواره بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید کرده است، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی همواره بر روی اقتصاد مقاومتی تاکیده است و از قبل نیز چنین اقداماتی را پیش‌بینی کرده است، به همین دلیل نمایندگاه همواره بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید کرده و خواستار این هستند تا وابستگی از نفت را کاهش داده و به نیروی درونی متکی شویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار