کد خبر:۳۷۶۲۴۱

ایبوپروفن، عمر را زیاد می‌کند

نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد داروی ضد التهاب ایبوپروفن می تواند علاوه بر خاصیت اصلی اش، طول عمر را افزایش دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد داروی ضد التهاب ایبوپروفن می تواند علاوه بر خاصیت اصلی اش، طول عمر را افزایش دهد.

 

بر اساس تحقیقاتی که پژوهشگران بر روی چند گونه حیوانی انجام داده و نتایج آن را در نشریه آمریکایی «Public Library of Science-Genetics» منتشر کردند، داروی ایبوپروفن با حفظ وضع سلامت می تواند به افزایش طول عمر کمک کند.

 

مایکل پولیمنیس، کارشناس بیوشیمی در دانشگاه تگزاس در تشریح تحقیقات خود و گروه همراهش گفت:ابتدا ایبوپروفن را بر روی مخمر نان به کار بردیم که نمونه مشخصی از تحقیق بر روی پیری است. در این تحقیق، متوجه شدیم ایبوپروفن باعث افزایش عمر این میکروب ها می شود.

 

وی که از محققان اصلی طرح است، افزود:سپس این تجربه را با کرم و مگس سرکه انجام دادیم و مشاهده کردیم که آنها به مدت طولانی تری سالم مانده و عمرشان نیز افزایش پیدا می کند.

 

بر این اساس، کرم ها و مگس های سرکه ای که این داروی ضد التهاب را دریافت کردند، 15 درصد بیش از دیگر همنوعان خود زیستند. یعنی انسان ها می توانند در صورت مثبت بودن آزمایش بر روی آنان، 10 سال بیشتر و با حفظ سلامت بیشتر زندگی کنند.

 

این یافته جدید پزشکی در حالی ارائه می شود که استفاده از ایبوپروفن به عنوان مسکن و ضد التهاب، بسیار گسترده است.

 

پولیمنیس گفت: ایبوپروفن توانایی سلولهای مخمر را در ساخت یک اسید آمینه مهم به نام «تریپتوفان» افزایش می دهد. این اسید آمینه در رژیم غذایی انسان نقش مهمی ایفا می کند. تریپتوفان در ساختمان بسیاری از پروتئین ها وجود داشته و در ساخت برخی میانجی های عصبی مانند سروتونین نیز موثر است.

 

محققان دانشگاه تگزاس در عین حال اذعان داشتند که هنوز مکانیسم دقیق ایبوپروفن و نحوه افزایش طول عمر را درک نکرده اند.

 

کارشناس بیوشیمی در دانشگاه تگزاس افزود: یافته او و گروهش نشان می دهد تحقیق بیشتر در این مورد ارزش انجام آن را دارد.

 

 

منبع: واحد مرکزی خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار