کد خبر:۳۷۶۳۰۱
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد

لزوم تخصیص درصدی از اعتبارات ارگان‌ها به حوزه گیم/ 90 درصد سود بازی‌های رایانه‌ای در جیب کشورهای خارجی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه، مجلس باید برای سال 94 اعتبارات قابل توجهی را برای بازی‌های رایانه‌ای مصوب کند، گفت: با توجه به شرایط کنونی کشور می‌توانیم از طریق تولید و سرمایه‌گذاری در حوزه گیم، صادرات نفت را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سیدناصر موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تأثیر بازی‌های رایانه‌ای در انتقال فرهنگ به نسل‌های آینده خاطرنشان کرد: در فضای جامعه کنونی اغلب کودکان و نوجوانان زمان زیادی را به بازی‌های رایانه‌ای اختصاص می‌دهند و 90 درصد از سود بازی‌های رایانه‌ای هم در جیب کشورهای دیگر است؛ بنابراین باید مسئولان مربوطه نگاه جدی به این صنعت داشته باشند؛ چراکه این صنعت می‌تواند سبب صدور فرهنگ غنی اسلام و ایران به کشورهای دیگر شود.

 

وی با بیان اینکه صنعت بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد افزود: با توجه به شرایط کنونی کشور می‌توانیم از طریق گیم به درآمدزایی برسیم و از صدور نفت بکاهیم.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند مسائل فرهنگی مهم‌تر از اقتصاد است، مجلس باید برای سال 94 در حوزه فرهنگ به ویژه بازی‌های رایانه‌ای اعتبارات قابل توجهی را مصوب کند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ‌اکنون بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای متولی صنعت گیم کشور است اما متأسفانه شاهد موازی‌کاری‌هایی از سوی ارگان‌هایی هستیم که فعالیتی شبیه بنیادملی بازی‌های رایانه‌ای دارند که اگر همه این اعتبارات به بنیاد اختصاص یابد، قطعا بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

 

وی افزود:  باید از سوی مجلس شورای اسلامی برنامه‌ریزی شود تا یک ارگان متولی اصلی صنعت گیم باشد و دیگر ارگان‌ها باید موظف به اختصاص بخشی از اعتبارات‌شان به بنیاد شود.

 

موسوی گفت: آنچه که مربوط به کمیسیون اقتصادی باشد، این قول را می‌دهیم که موضوع صنعت گیم و اعتبارات مربوط به آن را پیگیری کنیم و امیدواریم اعتبارات خوبی را به این حوزه اختصاص دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار