استقلال هستهاي برگرفته از تدبير هوشمندانه مقام معظم رهبري است
محمد علي خداداد پور در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، اظهار داشت: ملت ايران هم اكنون به عنوان يك ملت داراي فناوري هستهاي در جهان شناخته شده و كساني كه خواستار مذاکره با ایران هستند، بايد بدانند كه قصد دارند با ايران هستهاي مذاكره كنند.
وي خاطرنشان كرد: همه مسئولان نظام و كشورهاي غربي و استكباري مي دانند كه قاطعيت رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، ايران امروز را در همه عرصه ها پيروز كرده است.
خدادادپور افزود: امروز توطئههاي آمريكا در از بين بردن فناوري هستهاي ملت ايران به شكست و نابودي كشيده شده است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كرمان، اتحاد كلمه مردم و مسئولان كشور را در حمايت از حق بهره مندي از اين انرژي صلح آميز ضروري خواند و افزود: دستيابي كشور به اين دانش، نقطه اميد و نور مقاومت را در دل همه انسانهاي آزاده جهان متجلي ساخت.
خداداد پور تصريح كرد: درخشش اخير كشورمان در سالهاي اخير در همه ميدانها از نتايج ايمان قوي دانشمندان و نخبگان و رسيدن به عرصه خودباوري ملت و انقلاب اسلامي است.
وي نامگذاري امسال را به نام «نوآوري و شكوفايي» از سوي مقام معظم رهبري، رسيدن به خودكفايي و درخشش در همه صحنههاي سياسي، اقتصادي و اجتماعي و گسترش فرهنگ اسلامي عنوان كرد و افزود: دانشجويان و نخبگان براي رسيدن به شكوفايي بايد با تلاش مضاعف خود را به منصه ظهور برسانند./انتهاي پيام/