نويسندگان مبتذل در استخدام شبكه عنكبوت
پاتوق شیشه ای- شبكه اطلاعاتی- رسانه ای عنكبوت مجددا به ترفند رمان نویسی و افسانه بافی به قصد فریب مخاطبان و القای شایعات درباره نحوه رفتار با بازداشت شدگان آشوب های خیابانی رو كرده است.
در این شیوه از قول «یكی از افرادی كه به تازگی آزاد شده اما به دلایل امنیتی مایل نیست در مصاحبه بیاید»، انواع قصه ها با جزئیاتی قابل تامل سرهم می شود و نویسنده قصه از زبان یك بازداشت شده، انواع دروغ ها و ماجراها را سرهم می كند تا تصویری فجیع توأم با تجاوز جنسی و... به مخاطب القا كند.
این شیوه از آن جهت نخ نما و لو رفته است كه چند ماه پیش باند مشابهی از سوی نیروهای اطلاعاتی شناسایی و منهدم شد. باند مذكور كه از خارج كشور هدایت می شدند، در راستای ترویج فساد اخلاقی و ریختن قبح آن در جامعه، به داستان سرایی در پوشش مخاطبان معمولی ایرانی اقدام می كردند و مثلا جزئیات روابط جنسی با محارم خود را به نحوی كه برای مخاطب باورپذیر شود، روی سایت ها قرار می دادند اما پس از دستگیری عناصر یاد شده معلوم گردید تمام این اتفاق در واقع یك كار هدایت شده با هدف باورپذیركردن القائات طراحی شده در اتاق فكرهای بیگانه بوده است.
گذری بر مطالب منتشره در هفته اخیر در سایت های رادیو فردا، دویچه وله، بی بی سی، رادیو زمانه، روز آن لاین، رادیو فرانسه و صدها سایت مشابه نشان می دهد كه پروژه قصه بافی از قول «یك فرد مطلع»، «یك زندانی آزاد شده»، «هم سلولی یك زندانی مورد تجاوز قرار گرفته»، «یك زندانی سیاسی اول انقلاب»، «خانواده یكی از بازداشت شدگان» و... به عنوان یك پروژه مشترك در دستور كار این شبكه عنكبوتی قرار گرفته است و جالب اینكه مرزهای جغرافیایی بین رسانه های آمریكایی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، هلندی و... هم برداشته شده به نحوی كه مطالب منتشره در این قبیل سایت ها نشان می دهد همه آنها تصمیمات پردازش شده در یك اتاق عملیات روانی مشترك را عملیاتی می كنند.
احتمال می رود برخی از نویسندگان قصه های مشمئزكننده كذایی همان نویسندگان قدیمی داستان های مبتذل باشند كه در این امر پس از چند دهه تخصص پیدا كرده اند!/انتهای پیام/