آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۱۸۲
امیررضا خادم خبر داد؛

سیاسی و هزینه 30 میلیاردی برای پرسپولیس و دو تیم لیگ برتری/ انگشت اتهام به سمت استقلال و راه‌آهن

معاون وزیر ورزش و جوانان از پرداخت 30 میلیارد تومان توسط حمیدرضا سیاسی به پرسپولیس و دو باشگاه دیگر پرده برداشت.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، امیرضا خادم ساعتی قبل در گفتگو با رادیو ورزش اظهار داشت: سیاسی از روزی که به فوتبال آمده 30 میلیارد برای سه تیم هزینه کرده که حدود 7، 8 میلیارد آن برای پرسپولیس بوده است.

 

خادم در حالی این مطلب را عنوان کرد که همه می دانند سیاسی در پشت پرده باشگاه راه آهن نیز حضور داشته و با جلو انداختن حمید استیلی و برادرش، نزدیک به 5 میلیارد تومان به این باشگاه حالا بلاتکلیف پول پرداخت کرده است.

 

پرسپولیس و راه آهن، دو تیم از سه تیمی هستند که امیررضا خادم به آنها اشاره کرد. اما ابهام اصلی درخصوص تیم سوم است. برای رسیدن به تیم سوم می توان به برخی از نکاتی که در گذشته از سوی برخی افراد مطرح شده بود، اشاره کرد.

 

چندی قبل حسین ماهینی مدافع سابق پرسپولیس از پرداخت چند میلیاردی سیاسی به استقلال خبر داده بود. پس از آن نیز کاظم پور عضو هیات مدیره پرسپولیس در مصاحبه ای گفت که اسپانسر پرسپولیس با استقلال یکی است.

 

به هر حال وزارت ورزش باید پاسخگوی انتخاب سیاسی و وارد کردن این شخص زندانی به فوتبال باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار