آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۳۴۱

حضور بازیکنان سابق و فعلی سرخابی در اختتامیه مسابقات فوتسال جام سفیران

مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام سفیران با حضور بازیکنان استقلال و پرسپولیس برگزار شد.
حضور بازیکنان سابق و فعلی سرخابی در اختتامیه مسابقات فوتسال جام سفیران

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام سفیران شرکت خودرو سرویس شهرداری تهران با حضور بازیکنان تیم‌های استقلال و پرسپولیس، حبیب کاشانی و تنی چند از مدیران شهری برگزار شد.
 

در این مراسم حمید استیلی، کریم باقری، بهروز رهبری‌فرد، محمدنوری، امیرحسین فشنگچی و مهدی امیرآبادی بازیکنان و پیشکسوتان تیم ملی فوتبال و تیم‌های استقلال و پرسپولیس حضور داشتند.
 

این مسابقات به مناسبت روز حمل و نقل و با شرکت تیم‌های فوتسال رانندگان مناطق 22 گانه شهرداری تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی، سازمان فرهنگی و هنری، سازمان مدیریت پسماند و اداره کل پشتیبانی شهرداری برگزار و در نهایت تیم فوتسال رانندگان منطقه 2 به مقام قهرمانی رسید و تیم‌های فوتسال مناطق 13 و 21 مقام‌های دوم و سوم و تیم منطقه 14 عنوان تیم اخلاق را کسب کردند.


حبیب کاشانی، عضو شورای شهر تهران و مدیر تیم المپیک کشورمان با تقدیر از دست اندر کاران برگزاری این مسابقات، ورزش را امری مهم و ضروری برای همه اقشار دانست که در نهایت نشاط و پویایی جامعه را به دنبال خواهد داشت.
 

ابوذر مختاری، مدیرعامل شرکت خودرو سرویس شهر نیز گفت: «پیام ورزش، پیام سلامتی و محبت و دوستی است و ما هم تلاش کردیم با برنامه‌ریزی برای حوزه ورزش رانندگان شهرداری تهران، همه این پیام‌های ارزشمند را برای این عزیزان به ارمغان بیاوریم.»


در پایان این مراسم با حضور مدیر تیم المپیک و بازیکنان و پیشکسوتان تیم‌های استقلال و پرسپولیس، جوایز تیم‌های برتر اهداء شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار