به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین صفار هرندی در همایش "بازخوانی حماسه ۹ دی و جریانشناسی فتنه ۸۸" که شب گذشته در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد؛ افزود: سوالی که مطرح میشود این است که بعد از گذشت پنج سال چه دلیلی برای بازخوانی فتنه وجود دارد و این که مرور این اتفاقات چه تاثیری برای جامعه خواهد داشت؟ اما مرور این اتفاقات مسئله بسیار مهمی است.
وی افزود: بعضیها ژست مصلحانه میگیرند و در مورد اتفاقات سال ۸۸ میگویند که یک عده اشتباه کرده و بعد به اشتباه خود پی بردند و باید کدورتها را از بین ببریم و کینهها را فراموش کنیم. این افراد میگویند که یک عده احساس کردند که حقشان ضایع شده و بعد فهمیدند که اشتباه کردند. بعضی دیگر نیز چنان در مورد فتنه صحبت میکنند که انگار یک بچه کوچک، شیشهای را شکسته و اکنون پدرش برای عذرخواهی آمده است.
صفارهرندی تأکید کرد: مصببان فتنه در جلسات متعدد بارها به اینکه در انتخابات ۸۸ تقلبی صورت نگرفته اقرار کردهاند. کسانی که میگویند از قبل انتخابات تقلب شده است پس چرا در انتخابات شرکت کردهاند؟ چرا در انتخاباتی که سلامتش را قبول ندارند شرکت کردهاند؟ جالب است بدانید موسوی نماینده اصلاحات برای انتخابات نبود؛ اصلاً خیلی از جناحها او را قبول نداشتند و حتی نمایندگان حزب مشارکت تمام تلاش خود را برای حضور خاتمی به کار گرفتند؛ اما خاتمی هر بار از حضور در انتخابات فرار کرد. خاتمی پیش از انتخابات گفته بود که احمدینژاد رأی خواهد آورد و دلیلش هم این است که به شهرها و روستاهای دور و کوچک خوب رسیدگی کرده و همین باعث پیروزیاش میشود. خاتمی چون میدانست که در انتخابات شکست میخورد و نمیخواست شخصیت اسطورهای پیروز خود را شکست خورده ببیند؛ از حضور در انتخابات طفره رفت و موسوی را پیش انداخت.
وی ادامه داد: زمانی که انتخابات تمام شد و بحث تقلب به میان آمد یکی از کسانی که بیشترین جفا را به نظام کرد همین آقای خاتمی بود؛ چرا که با علم به اینکه تقلب نشده به اغتشاشات دامن زد. حرف زدن هم فایدهای نداشت چون نمیشد کسی که خودش را به خواب زده باشد را بیدار کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: آن چیزی که اکنون در خاورمیانه میگذرد و ۱+۵ بر سر آن مذاکره میکند بحث انرژی هستهای نیست؛ بحث بر سر نفوذی است که ایران در منطقه به دست آورده است. امروز دیگر آمریکا برادر بزرگتر نیست؛ بلکه همه به دنبال آن هستند که ایران چه میگوید.
صفار هرندی در ادامه بیان داشت: در سال ۸۸ در خیابانهای تهران جدال بر سر تقلب انتخابات نبود؛ بلکه میخواستند مقابل خیزی که جمهوری اسلامی برای نفوذ در منطقه برداشته است را بگیرند. علت اینکه یک عده فریاد "نه غزه نه لبنان" سر میدادند این بود که اربابان آنها میدانستند برای مقابله با غزه و لبنان باید از داخل ایران مقابله کنند. کسانی که در فتنه عمداً موجب اغتشاش شدند و از بیرون خط میگرفتند در واقع یک جنگ نیابتی را با جمهوری اسلامی آغاز کرده بودند. هشت ماه بازی در آوردند و بدترین توهمتها را به نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کردند. زمانی که ۹ دی اتفاق افتاد "لیان فاکس" انگلیسی گفت که آن چیزی که ما برای ایران برنامهریزی کرده بودیم تمام شد و باید راه دیگری را پیش بگیریم و جالب است که در همان جلسه بحث تحریم مطرح میشود.
صفار هرندی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی در دنیا به عنوان شکننده هیمنه ایالات متحده شناخته میشود و ما در دنیا صاحب وزن شدیم و کسانی که نمیخواهند این را ببینند یا جاهل هستند و یا لجاجت میکنند. افرادی که در سال ۸۸ اغتشاش کردند در واقع میخواستند عصا زیر دستان این کشور فلج آمریکا بگذارند. اکنون برای سران فتنه حقارتی بدتر از این نیست که گزارش عملکرد آنها را اوباما به کنگره بدهد و بگوید که بودجههایی که برای آنها خرج کرده را کجا هزینه نموده است.
منبع: نسیم