کد خبر:۳۷۷۸۰۲

تبعیت دموکرات‌ها و جمهوری‌ خواهان کنگره آمریکا از اسرائیل در مقابل ایران

یک عضو سنای آمریکا ضمن اظهاراتی ذلت‌آمیز در دیدار نتانیاهو تصریح کرد؛ پیچ تشدید تحریم‌های ایران مورد توافق دو جناح کنگره آمریکاست.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پایگاه اینترنتی هیل گزارش داد، سناتور لیندسی گراهام اعلام کرد: سنا طرح تشدید تحریم‌ها علیه ایران را در ژانویه ۲۰۱۵ به رای می‌گذارد و این طرح رای بالای دموکرات‌ها را نیز بدست خواهد آورد.


 «هیل» که اخبار و گزارش‌های کنگره آمریکا و کاخ‌سفید را منتشر می‌کند نوشت: گراهام از ایالت کارولینای جنوبی که به اسرائیل سفر کرده و این اظهارات را در حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل مطرح می‌کرد، گفته است پیش‌نویس این طرح که توسط «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنا و سناتور «مارک کرک» تهیه شده است در ماه ژانویه به رای گذاشته خواهد شد.


گراهام تصریح کرد: من به اینجا آمده‌ام تا آقای نخست‌وزیر (نتانیاهو) به شما بگویم کنگره از رهبری شما تبعیت خواهد کرد و تحت هدایت شماست. من آمده‌ام و اعلام کنم که ژانویه سال جدید میلادی در مورد طرح پیشنهاد «کرک-منندز» رای‌گیری خواهد شد.


وی افزود: طرح تحریم‌های جدید مورد توافق هر دو جناح کنگره است. چنانچه ایران میز مذاکره را ترک کند و یا به هر توافقی که ما با ایرانیان رسیده‌ایم خیانت کند تحریم‌ها بار دیگر اعمال خواهد شد.


گراهام اظهار داشت: من هیچ ‌چیزی را بیشتر از راه‌حلی دیپلماتیک برای جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران نمی‌پسندم و از تلاش‌های دولت برای رسیدن به یک نتیجه‌گیری صلح‌آمیز این مسئله حمایت می‌کنم.


وی گفت: اما شما در راس سایرین اعلام کردید که این تحریم‌ها بود که ایران را به پای میز مذاکره کشاند و تحریم‌های تازه هم آنان را به توافق رهنمون خواهد ساخت توافقی که همه ما می‌توانیم با آن زندگی کنیم.


هیل در گزارش خود می‌نویسد: سند مزبور تاکنون رای ۱۶ نماینده دموکرات را در کنگره بدست آورده است.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار