کد خبر:۳۷۷۹۲۴

میوه‌ای برای تقویت اعصاب

ترنج، گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ترنج، یکی از میوه‌های خانواده مرکبات است که دارای فواید بسیاری بوده و با مصرف این میوه می‌توان به تقویت اعصاب، مبارزه با استرس و تشویش روزانه پرداخت.

 

ترنج، گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است.

 
مزه میوه ترنج اندکی تلخ‌تر از گریپ فروت ولی ترشی آن از لیمو کمتر است.

 
از ترنج به عنوان میوه ای آرامش بخش و کاهنده استرس یاد می‌شود.
 

علاوه بر اینکه می‌توان ترنج را همانند مرکبات مصرف کرد، در برخی از کشورها ترنج را به دلیل عطر میوه و همینطور خواصی که دارد به عنوان طعم دهنده به چای اضافه می کنند.
 
این میوه حاوی ماده‌ای با نام "لینالول" است که می‌تواند علیه استرس و تنش پرداخته و در تقویت اعصاب نیز سودمند باشد. "لینالول"، ترکیب معطری در گیاهان بوده و در بسیاری از میوه ها مانند مرکبات، (پرتقال)، انگور، لیمو، سبزی هایی نظیر ریحان و گیاهانی مانند استوخدوس نیز یافت می شود که تغییرات ژنی مرتبط با کاهش استرس را به دنبال دارد.

 
در زمان بروز استرس، هورمونی از هیپوتالاموس ترشح می‌شود که با فعال شدن سیستم "هیپوتالاموس، هیپوفیزی آدرنال" همراه بوده و فعالیت ژن‌ها و مواد شیمیایی خون را تغییر می‌دهد.

 

 

منبع: صبحانه
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار