به گزارش فضای مجازی "خبرگزاری دانشجو" به نقل از شبکه خبر دانشجویان البرز(اسنا)، محمدرضا صفارهرندی در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی که عصر امروز در محل تالار شهیدان «نژاد فلاح» با حضور نماینده ولیفقیه در استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاههای اجرایی استان البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه پس از گذشت ۵ سال از آن واقعه بزرگ در نظر دارند بیشتر از اینکه به ستایش آفرینندگان آن روز تاریخ بپردازند از وجه دیگری این واقعه را مورد بررسی قرار دهند، اظهار داشت: برای بررسی ابعاد این مهم باید جانب تحلیل و تبیین را اتخاذ کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه قضاوتهایی از سر نامهربانی، بیمعرفتی و کینههای گذشته توسط برخی نسبت به این واقعه ابراز شده است، افزود: روایات واژگون از ارزش و عظمت این حماسه کم نمیکند.
صفارهرندی با بیان اینکه تجمع مختلف مردم در مناسبتهای گوناگون برای ابراز پایداری بر سر عهد و پیمانها قابل تقدیر است، گفت: حضور مردم در قرارگاه عبادی و سیاسی نماز جمعه برای این منظور است که شیطان و دشمنان شیطانصفت در جمع مؤمنان رخنه نکنند.
وی با اشاره به اینکه داستان فتنه ۸۸ زمانی رخ داد که دشمن در میان صفوف به هم پیوسته مردم رخنه ایجاد کرد، افزود: دشمن درصدد ایجاد رخنه و تفرقه بین یک ملت همیشه متحد و همدل است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه از نظر نظامی ایجاد رخنه بین ملتها در واقع سرپلی است که باید توسعه پیدا کند، خاطرنشان کرد: به مرور زمان این رخنه کوچک تبدیل به شکافی بزرگ میشود.
صفارهرندی با بیان اینکه نباید برای افزایش قدرت از دشمنان و بیگانگان یاری گرفت، گفت: در صورتی که برای افزایش قدرت متوسل به اغیار شویم باید منتظر عواقب و تبعات شوم آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه وقوع فتنه در اثر ورود جریان غیر به درون خانواده انقلاب بود، افزود: تخریب نظام از جمله اهدافی بود که افراد اجنبی و بیگانه در نظر داشتند به پیکره نظام وارد کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه اجتماعات، نشست و کارگاههای ما در گرامیداشت حماسه ۹ دی باید برای واکسینه کردن جامعه از این دسته وقایع صورت گیرد، خاطرنشان کرد: در جریان فتنه کشور متحمل آسیب و خسارات فراوانی شد.
صفارهرندی کشته شدن انسانهای مظلوم و معطل ماندن ۸ ماهه کشور را از جمله آسیبهای این واقعه برشمرد و گفت: کشور ۸ ماه در محیط آلودهای به سر برد که اجازه نمیداد مردم به راحتی و با گذراندن امور روزمره زندگی خود به کسب و کار بپردازند.
وی با بیان اینکه بازی با مقدرات نظام و ملت از جمله مهمترین و بزرگترین خسارت فتنه به شمار میآید، افزود: تحریمهای اعمال شده توسط دشمن بعد از وقوع این حادثه رخ داد چرا که تا قبل از این اتفاق دشمن تصمیمی برای انجام این امر نداشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تحریمهای اعمال شده نسبت به جمهوری اسلامی چند ماه بعد از فتنه ۸۸ و در فصل نخست سال ۸۹ در دستور کار دشمن قرار گرفت، اظهار داشت: اعمال تحریم از جمله گزینههای روز میز آنها بود که تا قبل از وقوع فتنه زمان مناسبی را برای اجرایی کردن آن پیدا نکرده بودند.
صفارهرندی بیان کرد: تحریمها زمانی علنی شد که بعد از گذشت ۸ ماه, دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران گمان کردند که ملت دیگر تاب و توان تحمل فشارهای اقتصادی را ندارند.
وی با تأکید بر اینکه حیثیتی که از جمهوری اسلامی ایران گرفته شده بزرگترین خسارت وقوع فتنه ۸۸ بود بیان کرد: کشورهای دوست جمهوری اسلامی ایران از این امر ناراحت بودند که چرا در کشوری که نقطه امیدشان بود اینگونه آشوب برپا شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه افرادی که ۳۰ سال به طمع این نشسته بودند که عقده خود را بر سر نظام خالی کنند در زمان وقوع جریان فتنه بسیار مسرور و خوشحال بودند، اظهار داشت: قصه فتنه ۸۸ سبب شد دشمنان طمع جدی برای فروپاشی نظام داشته باشند.
صفار هرندی با تأکید بر اینکه هر زمانی عنصر بیرونی وارد یک کشور شود سبب بروز اختلاف و ایجاد تفرقه میشود، گفت: اگر در رقابتی فردی به این نتیجه برسد که برای از گود خارج کردن حریف خود باید متوسل به عناصر بیگانه شود، آن زمان است که باید شاهد بروز چنین حوادثی در کشور باشیم.
وی با اشاره به سخنان علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم مبنی بر اینکه در سفری که با خاتمی همسفر بودم وقتی نظر وی را درباره نتایج انتخابات پیش رو سوال کردم وی با اطمینان خاطر نظر به انتخاب احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور را داشت.
صفار هرندی ادامه داد: 5 سال است این مطلب را در جلسات مختلف و صورت علنی تکرار کرده ام، اگر کذب است چرا کسی آن را تکذیب نکرده است؟
زمانی که خود این افراد میدانستند که پیروز انتخابات نیستند باید تابع رأی مردم میشدند و اخلاق را سرلوحه کارشان قرار می دادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رأی ۱۳ میلیوننفری میرحسین موسوی آمار کمی نبود، خاطرنشان کرد: در صورتی که اصول و قوانین توسط این شخص رعایت میشد میتوانست به پیروزی در انتخابات دوره بعد امید داشته باشد.
صفارهرندی با تأکید بر اینکه تردیدی نیست کسانی که کشور را ۸ ماه روی پل برده بودند در نظر داشتند کمر نظام را با خاک آشنا سازند، گفت: این افراد علاقهمند به براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بودند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا حتی یک لحظه را جز با طمع براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران نمیگذراند، بیان کرد: این دشمن همیشگی ما هرگز حاضر نشد نظام جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت بشناسد چرا که ایران با فلسفه وجودی آنها درگیر است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دشمنان ایران به هیچ وقت بصورت مستقیم در مسائل داخلی کشور وارد نمی شدند و براندازی نظام تنها به دست گماشته داخلی آنها میسر میشد، خاطرنشان کرد: اگر مهره ضدانقلابی در کشور ورود پیدا میکرد مردم آن را سرنگون میکردند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان ایران در دید مردم منفور تلقی میشوند و نمیتوانند در کشور ما به طور مستقیم تبلیغات انجام دهند، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم باید با تابلو انقلاب و ولایتفقیه و یار امام وارد کشور میشدند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان و سران فتنه قبل از انتخابات به این نتیجه رسیده بودند که برد با اصولگرایان است، گفت: اصلاحطلبان در این شرایط برای پیروزی متوسل به جریان قدرتمند بیگانگان و دشمنان شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: فرق تجمع ۹ دی با همه اجتماعات بعد از انقلاب این است که تا به آن روز هیچگاه مردم با هدف مشخص در راهپیماییهایی از این حیث شرکت نکرده بودند.
صفارهرندی با بیان اینکه کشور ۸ ماه دچار وارونگی شده بود، خاطرنشان کرد: عناصر فاسد که در شرایط عادی نمیتوانستند در جامعه و کشور حضور پیدا کنند از این فرصت سوءاستفاده کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حرکت در روز ۹ دی حکم وزش بادی را داشت که این محیط آلوده را از وجود آلودگیهایی نظیر سران فتنه پاک و شفاف ساخت.
صفارهرندی با بیان اینکه فتنهگرانی با ایجاد آشوب ۸ ماه کشور را معطل کردند، اظهار داشت: این عملیات تأخیری برای آسیبرسانی به بدنه و پیکره اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران بود و این کار خیانت بزرگ فتنه گران بود.
وی با تأکید بر اینکه ایران نقطه الهامبخش و مبدأ پیام بسیاری از کشورهای دنیا است، گفت: دشمن در نظر داشت با ایجاد اختلال عملیات تأخیری این مبدأ و نقطه الهامبخش را از بین ببرد تا جلوی بیداری اسلامی را بگیرند.لذا خیانت فتنه گران این بود که عصا زیربغل آمریکا گذاشتند تا او را از بحران بیداری اسلامی نجات دهند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حماسه ۹ دی آب پاکی بود که مردم به دست دشمن ریختند خاطرنشان کرد: تمام کشورها و مناطقی که روزی محیطی امن برای آنها محسوب میشدند حال به سمت و سویی حرکت کردند که آرامش را از آنها گرفتند.
این فعال سیاسی با مطرح کردن این موضوع که عده ای از روی نادانی و عده ای هم از روی شرارت موضوع رفع حصر را مطرح می کنند عنوان داشت:
اسناد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی می گوید علت حصر سران فتنه به ماجرای بهمن ۱۳۸۹ بر می گردد.یعنی تا ۱ سال بعد از ۹ دی ،نظام با کرامت سران فتنه را تحمل کرد تا شاید آنها متنبه شوند.
صفارهرندی با اشاره به اینکه طراحان برنامه شرورانه در نظر داشتند ۲۴ میلیون رأی یک نامزد را در مقابل ۱۳ میلیون رأی قرار دهند بیان کرد: این کار را از 25 بهمن می خواستند شروع کنند تا اوضاع را مانند سوریه کنند و سلاح و مهمات برسانند و جنگ مسلحانه راه بیندازند.
اما این حماقت دشمن را نشان داد چرا که ایران هیچگاه شاهد جنگهای داخلی و فرقهای نبوده است.
وی با تأکید بر اینکه اقوام مختلف با ادیان و مذهبهای گوناگون در نظام جمهوری اسلامی ایران در کمال آرامش کنار یکدیگر زندگی میکنند، گفت: عاشورا روزی است که همه مردم ادبیات و مذاهب مختلف به عزاداری امام حسین (ع) میپردازند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در منطقهای که پرچم حسینی توانایی تشکیل بسیج ۲۰ میلیونی را دارد ارتکاب این دسته از اقدامات اشتباه و حماقت محض بوده، بیان کرد: این امر به پشتوانه امام حسین (ع) و حمایت مردم صورت گرفت.
صفار هرندی با بیان اینکه در ۲۵ بهمن ۸۹ قرار بود ایران همانند سوریه دچار آشوب و آشفتگی شود، اظهار داشت: این مطلب در جلسه شورای امنیت ملی به جلسه گذاشته شد تا این عناصر جاهل و جاهطلب در حصر خانگی به سر ببرند و از این طریق دسترسی دشمن با این عوامل و سران فتنه قطع شود.
وی با اشاره به اینکه احساس آرامشی که نظام جمهوری اسلامی ایران در اختیار ملت خود و سایر مللها قرار داده لطف خداوند است، گفت: با محکوم کردن فتنه توسط مردم طرحریزی ایجاد آشوب در بهمن ۸۹ نیز با شکست روبهرو شد.
واقعا مصداق عمار هستن.
درپناه خدا باشید.