به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ۹دی امسال در حالی به پایان رسید که رادیوفردا در انفعال مطلق به سر برد و البته چاره ای جز تکرار همان رفتار های قبلی خود مبنی بر حمایت از سران فتنه نداشتو بر همین اساس ، اخبار رادیوفردا طی روز های اخیر منتهی به ۹ دی ، نه اخبار مربوط به مرور حضور میلیونی مردم در تظاهرات ضد استکباری و ضد فتنه ای سران فتنه و عمال آمریکا و اسراییل بود و نه اخبار مربوط به مطالبات مردم در آن روز بزرگ!
بلکه اخبار رادیوفردا در آستانه ی ۹ دی امسال صرفا چند محور داشت : حمله اصولگرایان به سران فتنه!
در واقع رادیوفردا مدعی است که بازخوانی حوادث مربوط به فتنه ، آن هم در آستانه روزی که جمعیت میلیونی مردم به خیابان ها آمده اند ، نوعی حمله است! البته در این بین از برخی روزنامه های اصلاح طلب هم کمک گرفته است و با کمک این روزنامه ها به نوعی تلاش کرد از انفعال محض خارج شود.
به عنوان مثال در خبری که از رادیوفردا منتشر شد با استناد به گزارش روزنامه "آرمان" اینگونه سخن گفته شد: "روزنامه آرمان نیز ضمن انتشار گزارشی درباره اظهارات مهدی طائب علیه میرحسین موسوی و مهدی کروبی، این اظهارات را «نقل روایتی از جلسه شورایعالی امنیت ملی» از سوی «افراد غیرمسئول» توصیف کرده است. روزنامه آرمان با اشاره به روایت مهدی طائب درباره جلسه شورایعالی امنیت ملی درباره میرحسین موسوی و مهدی کروبی ، نوشته است: «بهطور حتم» هر یک از اعضای این شورای «قدرت تصمیمگیری درمورد اطلاعرسانی مصوبات شورایعالی امنیت ملی را بیش از دیگران دارند و به نظر نمیرسد لزومی داشته باشد افرادی که دیدگاه جناحی و سیاسی آنها بر همگان محرز است، جملاتی را با عنوان تصمیمات شورایعالی امنیت ملی به رسانهها انتقال دهند."
این ادبیات روزنامه آرمان به شدت مورد استقبال رادیوفردا قرار گرفته است و البته در روزی که رادیوفردا هیچ حرفی برای گفتن ندارد ، این گزارش به نوعی رادیوفردا را هم شارژ کرد و شاد نمود!
از سوی دیگر خبری که در روزنامه "شرق" منتشر شد راجع به مواضع برخی رسانه های اصولگرا، این خط خبری و این نتیجه گیری را به رادیوفردا تحمیل کرد تا رادیوفردا مشترکا با این رسانه این گونه تیتر بزند :"موج تازه حمله اصولگرایان به موسوی و کروبی با هدایت ارگان مطبوعاتی دفتر سیاسی سپاه"
رادیوفردا برای نتیجه گیری مشترک خود با روزنامه شرق اینگونه گفت : "روزنامه شرق گزارش داده است که «همزمان با آغاز دی ماه، برخی رسانههای اصولگرا در اقدامی هماهنگ، انتشار اخبار، گزارشها و گفتوگوهای روزانه درباره حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ را در دستور کار قرار دادهاند و در این میان، روایتهای جدید از این حوادث و حصر کاندیداهای معترض به انتخابات سال ۸۸ نیز طی روزهای گذشته در این رسانهها منتشر شده است . به نوشته این روزنامه، این اقدام هماهنگ از نشریه «صبح صادق»، ارگان مطبوعاتی اداره سیاسی سپاه پاسداران، آغاز شد . "
این درحالی است که موضع شرق و آرمان در تقابل با موضع میلیون ها ایرانی در حماسه۹ دی ۸۸ است که به نوعی مقابله با دموکراسی و مردم سالاری هم محسوب می شود .
هر چند خیلی عجیب نیست که در مورد فتنه ، مواضع رادیوفردا با مواضع برخی روزنامه ها و چهره های اصلاح طلب یکی باشد! مهم این است که هر دو در مقابل آراء مردم و دموکراسی ایستاده اند و بیان حقایق و مطالبات مردم را حمله به سران فتنه می دانند !
البته موضع رادیوفردا در قبال آتش زدن مساجد و حمله به عزادران حسینی و خیمه های عزای ابا عبدالله و نیز موضع رادیوفردا در قبال روزه خواری و پاره کردن عکس امام و توهین به قرآن و مقدسات و ولایت فقیه و .... که مشخص است ! ولی ای کاش روزنامه های اصلاح طلب هم برای روشن شدن افکار عمومی و پرهیز از شاءبه دار شدن (!) موضع خود در قبال این حوادث را هم آشکار بیان کنند و البته موضع خود را صراحتا راجع به سران فتنه که باعث وبانی و حامی این وقایع بودند را نیز بیان کنند !!
بد نیست که آقایان بار دیگر مروری به صحبت های رهبری در سالروز ۹ دی داشته باشند تا بجای این موضع گیری های شاد کننده و شارژ کننده برای دشمنان ، حداقل همان سکوت را پیشه کنند!
رهبرانقلاب در تاریخ 19 دی 88 در دیدار مردم قم فرمودند: "روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمى نگه میدارد تا راهنماى دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فى نفسه با روزهاى دیگر فرقى ندارد؛ این حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدتهاى یاران حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز، این خطورت و اهمیت را میبخشد. روز نوزدهم دى هم همین جور است، روز نهم دىِ امسال هم از همین قبیل است. نهم دى با دهم دى فرقى ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت - که آن حرکت برخاسته از همان عواملى است که نوزدهم دىِ قم را تشکیل داد؛ یعنى برخاسته ى از بصیرت است، از دشمنشناسى است، از وقتشناسى است، از حضور در عرصهى مجاهدانه است - روز نهم دى را هم متمایز میکنند."
"مطمئن باشید که روز نهم دىِ امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزى شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرائط کنونى - که شرائط غبارآلودگىِ فضاست - این حرکت مردم اهمیت مضاعفى داشت؛ کار بزرگى بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن على (علیه السّلام) را مىبیند. این کارها کارهائى نیست که با ارادهى امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهى است؛ همان طور که امام در یک موقعیت حساسى - که من بارها این را نقل کردهام - به بنده فرمودند: «من در تمام این مدت، دست قدرت الهى را در پشت این قضایا دیدم». درست دید آن مرد نافذِ بابصیرت، آن مرد خدا. "