کد خبر:۳۷۸۵۷۲

بیل با رئال تمدید می‌کند

ستاره ولزی رئال مادرید در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه اسپانیایی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، گرت بیل مهاجم ولزی رئال مادرید که در تابستان 2013 به رئال مادرید ملحق شد، از آن زمان تاکنون با رئال توانسته در لیگ قهرمانان اروپا، جام باشگاه های جهان، سوپرکاپ اسپانیا و جام حذفی این کشور به مقام قهرمانی برسد.

 

او یکی از بازیکنان تاثیرگذار رئال در فصل گذشته و فصل جاری بوده و در سه فینال نیز گل زده است. با توجه به این مساله سران رئال قصد دارند قرارداد این بازیکن را تا سال 2021 تمدید کنند تا خیالشان بابت تداوم حضور این ستاره چپ پا در برنابئو مطمئن شود.

 

بیل که با 100 میلیون یورو به رئال مادرید پیوست، هم اکنون گرانترین فوتبالیست جهان محسوب می شود. هفته گذشته خبرهایی درباره علاقه منچستریونایتد به جذب او با هزینه 150 میلیون یورو به گوش رسید و به نظر می رسد تمدید قراردادش از سوی سران رئال به دلیل از بین بردن چنین پیشنهاداتی باشد.

 

بیل از زمان پیوستن به رئال در 66 بازی به میدان رفته و توانسته 33 گل بزند. او که دومین فصل حضورش در رئال را تجربه می کند، قبل از انتقال به رئال در تاتنهام حضور داشت و در این تیم انگلیسی توانسته بود در 203 بازی 55 گل بزند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار