کد خبر:۳۷۹۵۷۳
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف:

کسب رتبه 27 دانشگاه صنعتی شریف در میان دانشگاه‌های با قدمت زیر 50 سال

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: این دانشگاه در رتبه بندی‌های 3 سال اخیر وضعیت بسیار خوبی داشته و امسال به جایگاه 27 در میان دانشگاه‌های برتر دنیا با قدمت کمتر از 50 سال رسیده است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مسعود تجریشی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در مراسم تجلیل از برترین‌های پژوهشی سال 93 دانشگاه صنعتی شریف گفت: براساس ارزیابی های موسسه بین‌المللی «تایمز هایر»، دانشگاه صنعتی شریف طی 3 سال اخیر در فهرست یکصد دانشگاه برتر با قدمت زیر پنجاه سال قرار داشته است.


وی افزود: دانشگاه صنعتی شریف در سال 2012 در میان دانشگاه‌های برتر جهان با قدمت زیر 50سال، جایگاه 68 را داشت که این رتبه در سال 2013 به 47 رسید و امسال (2014) با یک جهش بسیار خوب، جایگاه خود را تا 20 رتبه ارتقا داده و در رتبه 27 قرار گرفته است.



براساس آمارهای منتشر شده در موسسه بین المللی 'تایمز هایر'، صنعتی شریف در سال 2013 رتبه 42 را در میان دانشگاه های برتر آسیا داشت که این جایگاه در سال 2014 به رتبه 37 آسیا ارتقا یافته است.



دانشگاه صنعتی شریف برمبنای آمارهای این موسسه، در سال های 2012 و 2013 میلادی در رده 301 تا 350 دانشگاه برتر جهان جای داشت که این موقعیت در سال 2014 ارتقای بسیار خوبی داشته و در رده 251 تا 275 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.



به گفته تجریشی، بخش زیادی از این ارتقای جایگاه در سایه افزایش تعداد مقالات علمی و پژوهشی و همچنین افزایش آمار استنادات به این مقالات محقق شده است.



وی به رشد کمی و کیفی مقالات علمی دانشگاه صنعتی شریف طی سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: تعداد مقالات علمی دانشگاه از هفت عنوان در سال 91 به 12 عنوان در سال 93 رسیده است.



معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف برخی مشکلات ایجاد شده برای مجله علمی بین المللی «ساینتیا ایرانیکا» اشاره کرد و گفت: متاسفانه به خاطر برخی تحریم های بین المللی که برای دانشگاه شریف اعمال شد مشکلات زیادی برای مجلات علمی ما به وجود آمد.


وی با بیان اینکه 30 تا 40 درصد مقالاتی که برای انتشار در مجله «ساینتیا ایرانیکا» به دانشگاه صنعتی شریف می رسد متعلق به پژوهشگران جهان اسلام است تاکید کرد: با توجه به این پتانسیل باید تلاش کنیم این مجله بین المللی را به عنوان یک برند معتبر، بیش از پیش به کشورهای جهان اسلام معرفی کنیم.



تجریشی راه اندازی گنجینه اسناد دانشگاه صنعتی شریف را یکی از اقدامات ارزشمند صورت گرفته اخیر ذکر کرد وگفت: از این پس، هر مقاله ای که استادان دانشگاه صنعتی شریف به چاپ برسانند در این بانک اطلاعاتی قرار خواهد گرفت و تاریخچه فعالیت های دانشگاه را نشان خواهد داد.



مراسم معرفی برترین های پژوهشی سال 93 دانشگاه صنعتی شریف با حضور «محمد فرهادی» وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در سالن جابربن حیان این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار