کد خبر:۳۸۰۰۳۱
همگام با بزرگترین نمایشگاه فناوری دنیا-2

عرضه تلویزیون‌هایی با قابلیت پخش برنامه مستقیم از اینترنت/ رونمایی «تویوتا» از خودرویی با سوخت هیدروژن

تلویزیون‌های 4K، گوشی‌های هوشمند خمیده و خودروی تویوتا با سوخت هیدروژن، برخی از فناوری‌هایی جدیدی هستند که امسال در نمایشگاه بین المللی محصولات الکترونیک عرضه شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، بزرگترین نمایشگاه سالانه الکرونیکی دنیا موسوم به CES 2015 که همزمان با روزهای ابتدایی سال نو میلادی کار خود را در آغاز کرده بود، هم‌اکنون در آمریکا در حال برگزاری است.

 

نمایشگاه CES 2015 که به‌عنوان بزرگترین و پرتعدادترین سازنده محصولات الکترونیکی شناخته می‌شود، امسال نیز ابداعات زیادی را در حوزه فناوری‌های الکترونیکی ارائه کرد. 

 

این نمایشگاه که با حضور بیش از 3 هزار و 500 تولید کننده در حال برگزاری است، 160 هزار محصول الکترونیکی منطبق با فناوری‌های روز دنیا را به نمایش گذاشت.

 

تلویزیون‌های 4K، گوشی‌های هوشمند خمیده و خودروی تویوتا با سوخت هیدروژن، برخی از فناوری‌هایی جدیدی هستند که امسال در نمایشگاه بین المللی محصولات الکترونیک عرضه شد.

 

گوشی  G Flex 2 شرکت ال‌جی، به عنوان یکی از محصولات CES 2015، دومین تلفن هوشمند خمیده ساخت این شرکت بود که با تغییراتی مانند پردازنده‌ای جدید و پرقدرت ارائه شد. این گوشی 5.5 اینچی با صفحه نمایش 1080 پیکسلی، قابی از جنس پلاستیک سخت و براق دارد که مانع خراشیده شدن سطح تلفن می‌شود.

 

 

پاناسونیک، غول صنعت الکترونیک ژاپن هم، از آخرین محصولات فناوری 4K خود را در نمایشگاه محصولات الکترونیک امسال رونمایی کرد.

 

تلویزیون‌های هوشمند سری CX850 با صفحه نمایش  LEDو LCD و اولترا HD شرکت پاناسونیک نیز بخشی از محصولات نمایشگاه امسال بود که تصاویر زنده و رنگ‌های درخشان و مشکی خالص‌تری را به بینندگان خود ارائه می‌داد.

 

همچنین تلویزیون‌های سری CX850 کمپانی پاناسونیک نیز با قابلیت پخش برنامه مستقیم از اینترنت از دیگر فناوری‌های نمایشگاه امسال بود.

 

در بخش خودروهای نوین هم شرکت تویوتا هم با خودرو «میرای» غوغا به پا کرد. این خودرو ظاهری اسپرت داشته و سوخت آن هیدروژن است و برق آن با ترکیب هیدروژن و اکسیژن درون آن، تولید می شود. محصول این ترکیب بخار آب است و هیچ نوع گاز آلاینده‌ای هم تولید نمی کند.

 

 

نمایشگاه فناوری CES 2015 که از 6 ژانویه (16 دی ماه) در شهر لاس وگاس آمریکا آغاز به‌کار  کرده بود، امروز 9 ژانویه (19 دی‌ ماه) به کار خود پایان خواهد داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار