کد خبر:۳۸۰۱۶۳
سرپرست صندوق مهرامام رضا(ع)

بزرگترین دغدغه بنگاه های کسب و کار تأمین مالی است

نورالله زاده بزرگترین دغدغه بنگاه های کسب و کار را تأمین مالی آنها دانست و گفت: در صورتیکه منابع مالی بنگاه های شاغل در کسب و کارهای خرد باشد سهم مهمی از تولید،ارزش افزوده و اشتغال در کشور برعهده دارد.

به گزارش گروه اشتغال « خبرگزاری دانشجو»، نشست هم اندیشی کارآفرینان با حضور نورالله زاده، سرپرست صندوق مهرامام رضا(ع)، معاونین و مدیران ستادی و جمعی از کارآفرینان برتر برگزار شد، در ابتدا هر یک از کارآفرینان برتر کشوری به ارائه طرح ها، رموز موفقیت و مشکلات و معضلات پیش روی کسب و کار خود پرداختند.

 

در ادامه سرپرست صندوق مهرامام رضا(ع) ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشست هایی هدف از برگزاری این هم اندیشی را تبادل فکری فعالین حوزه های مختلف کسب و کار عنوان کرد و اظهار داشت: این تبادل فکری منجر به توسعه کمی و کیفی کسب و کارها خواهد شد و در همین راستا صندوق مهرامام رضا(ع) اقدام به راه اندازی شبکه اجتماعی باشگاه کارآفرینان نموده است که در آینده نزدیک مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

وی در خصوص راه اندازی این شبکه اجتماعی گفت: از طریق این سامانه فعالین عرصه های مختلف می توانند محصولات، ایده ها، نکات آموزشی و تجربیات خود را با دیگر افراد در سراسر کشور به اشتراک بگذارند.

 

سرپرست صندوق مهرامام رضا(ع) ارائه مشاوره شغلی، آموزش و همکاری در حوزه بازار و مطالعات را در کنار تأمین مالی از دیگر اهداف صندوق مطرح نمود و عنوان کرد: ما تلاش می کنیم تا بتوانیم با ارائه آموزش های لازم و اتصال زنجیره های تولید، بازار فروش محصولات تولیدکنندگان را در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی فراهم آوریم.

 

نورالله زاده بزرگترین دغدغه بنگاه های کسب و کار را تأمین مالی آنها دانست و افزود: بازار ایران یکی از بزرگترین بازارهای مصرف در جهان به شمار می آید و در صورتیکه منابع مالی بنگاه های شاغل در کسب و کارهای خرد به راحتی در اختیار آنان قرارگیرند می توانند سهم مهمی از تولید، ارزش افزوده و اشتغال را در کشور برعهده گیرند.

 

وی در پایان درخصوص مخاطبین تسهیلات صندوق اظهار داشت: مشاغل مورد حمایت صندوق عموما کسب و کارهایی هستند که بانک پذیر نیستند و به دلیل نداشتن سرمایه و یا ضمانت‏های کافی فاقد شرایط دریافت تسهیلات از بانکها هستند و با داشتن مهارت و استعداد لازم، نیازمند حمایت مالی می باشند و قصد ایجاد شغل و تولید کالا و خدمات و یا گسترش کسب و کار خرد کوچک خود را دارند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار