به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نخستین نشست کار گروه طب بازساختی ستاد زیست فناوری، اظهار داشت: سرعت رشد طب بازساختی در دنیا بسیار زیاد است و ما نیز در کشور باید به این رشته توجه ویژهای داشته باشیم تا در این حوزه رشد کنیم.
وی ضمن تاکید بر اهمیت تمرکز بر محصولات دانش بنیان زیستی، گفت: موضوع طب بازساختی به عنوان یکی از حوزههای جدید طب به سرعت در حال پیشرفت بوده و طی ۱۰ سال گذشته روند پرشتابی به خود گرفته است. پیش بینی میشود طی سالهای آینده محصولات زیستی مختلف با فناوری بسیار بالا جایگاه ویژهای در درمان بیماریها به ویژه بیماریهای صعب العلاج پیدا خواهد کرد.
محمدعلی نیلفروشزاده مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، نیز درباره طب بازساختی، گفت: کارگروه طب بازساختی به عنوان یکی از مهمترین جایگاههای حمایتی و تصمیم سازی میتواند نقش بسیار مهمی در زمینه توسعه این دانش راهبردی باشد.
وی رصد مستمر دستاوردهای طب بازساختی در ایران و جهان و ظرفیت سازی و حمایت از طرحهای کاربردی و محصول محور را جزء برنامههای اصلی کارگروه دانست و بر ضرورت شناسایی ظرفیتهای داخلی و راهبری فعالانه این عرصه تاکید کرد.