کد خبر:۳۸۰۹۷۴

کارجویان پشت در بانک‌ها منتظر وام

معاون وزیر کار گفت: 90 درصد آموزش های مهارتی منجر به اشتغال می‌شود و در عین حال، 10 درصد کارجویان نیز پشت درهای بانک ها در انتظار وام هستند.

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو»، کوروش پرند گفت: افراد برای راه اندازی کسب و کار در قالب تعاونی نیاز به ارائه آموزش‌های تخصصی جهت آشنایی با این حوزه دارند و به نظر می رسد آموزش هایی که ارائه می شود باید با کیفیت بالاتری باشد.

 

معاون وزیر کار با اعلام آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای آموزش به تعاونی ها، اظهارداشت: این سازمان آمادگی لازم برای ارائه آموزش های مهارتی مورد نیاز تعاونی ها برای ارتقای کارایی و افزایش بهره وری آنها را دارد.

 

وی ادامه داد: موسسه آموزشی علمی کاربردی سازمان فنی و حرفه ای توان ارائه آموزش های مورد نیاز عمومی و تخصصی بخش تعاون را دارد. 700 مرکز و 14 هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای ظرفیتی مناسب برای ارائه آموزش های مورد نیاز بخش تعاون در کشور است.

 

این مقام مسئول در وزارت کار اظهارداشت: می توان با برگزاری برخی دوره های خاص در کنار دوره های مهارتی که اکنون توسط فنی و حرفه ای ارائه می شود افراد را به سمت راه اندازی کسب و کار در قالب این تشکل ها هدایت کرد.

 

به گفته پرند، افراد علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در قبل و هنگام راه اندازی کسب و کار در قالب تعاونی و پس از آن نیازمند دریافت آموزش های مهارتی برای فعالیت در حوزه تعاون هستند تا با تسهیلات و خدماتی که به تعاونی ها ارائه می شود، آشنا شوند.

 

وی با اشاره به بازار محور بودن آموزش های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای یادآور شد: 90 درصد افرادی که در یکی از رشته های فنی و حرفه ای آموزش دیده بودند جذب بازار کار شدند و 10 درصد دیگر نیز پشت درب بانک ها منتظر دریافت تسهیلات لازم راه اندازی کسب و کار هستند.

 

پرند تصریح کرد: در مشاغل کوچک و متوسط به دلیل آشنا نبودن با بازاریابی، افراد به هدف خود از راه اندازی کسب و کار نمی رسند و به همین دلیل به افراد آموزش های لازم برای بازاریابی را نیز ارائه می کنیم.

 

 

منبع: بازارخبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار