کد خبر:۳۸۱۳۰۹
«خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»

تشکر وقیحانه داعش ایرانی از داعش عراقی/طرح ضدایرانی سنای آمریکا نهایی شد/خبری درباره ظریف/ یارانه هفت گروه حذف خواهد شد؟

گروگانگیری ۲۴ هزاردلاری در مشهد، اولین گوشی‌ اسلامی در روسیه و... از اهم اخبار متنوع منتشر شده در فضای مجازی طی امروز هستند.

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را در طول یک روز دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 


هوای پایتخت همچنان در شرایط «ناسالم»

نسیم: هوای پایتخت برای تمام گروه‌های جامعه در مرز شرایط "ناسالم" قرار گرفت. غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون صبح امروز روی عدد ۱۵۰ قرار گرفت. این شاخص با گذشت از عدد ۱۵۰ برای تمام گروه‌‌های جامعه در شرایط "ناسالم" قرار می‌‌گیرد

 

 

اولین گوشی‌ اسلامی در روسیه

 

ابنا: سخنگوی اداره مرکزی مسلمانان روسیه اعلام کرد متخصصان قبل از ساختن چنین گوشی انتظارات و نیازهای مسلمان را مورد مطالعه قرار داده‌اند. اولین گوشی‌های تلفن همراه برای مسلمانان در روسیه به معرض فروش گذاشته شد. این گوشی‌ها که دارای ساعت زنگ دار برای دعوت به نماز هستند، وقت نماز را به صاحب خود خبر می‌دهد. گوشی‌های جدید به سه رنگ سبز، ارغوانی و مشکی عرضه می‌شوند. بدنه آن‌ها با نقش و نگارهای طلایی شرقی تزئین شده است. در حافظه این گوشی‌ها قرآن به زبان‌های عربی و روسیه وجود دارد.

 

گوشی اسلامی همچنین دارای دوربین ۱. ۳ مگاپیکسلی، چراغ قوه و رادیو بوده و می‌تواند بطور همزمان با دو سیمکارت کار کند. ظرفیت حافظه داخلی آن ۶۴ گیگابایت بوده و با آن می‌توان از اینترنت و بلوتوث استفاده کرد. «تیمور اینایف» سخنگوی اداره مرکزی مسلمانان روسیه اعلام کرد متخصصان قبل از ساختن چنین گوشی انتظارات و نیازهای مسلمان را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

 


توافق بر سر حذف ۷ دهک یارانه بگیر


قدس: برخی گزارش‌ها حاکیست که دولت و مجلس بر سر موضوع حذف ۷ دهک یارانه بگیر به «توافق» رسیده‌اند. کاهش سهم دولت از واریز درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی و حذف ۷ دهک از دریافت یارانه نقدی دو راهکار دولت و مجلس برای جلوگیری از کسری بودجه احتمالی است.

 

 

متفاوت‌ترین امتحان یک دبیرستان دخترانه

مهر: گاهی اوقات خلاقیت و نوآوری دبیران می تواند تاثیر زیادی در تغییر روند آموزشی ایجاد کند. تغییراتی که حتما به دانش آموزان کمک زیادی خواهد کرد. یکی از دبیران مطالعات اجتماعی در صفحه شخصی خود با انتشار این تصویر از نوآوری در امتحانات درس خود خبر داد. «مه سان» که این روش را «تبدیل الگوهای ملال آور، استرس زا و تنفر آمیز امتحان به یک امر لذت بخش و خاطره انگیز و آموزش دهنده» نامیده بود، در رابطه با ابتکار جدید خود نوشت:

 

۷ صبح روز دوشنبه – روی در مدرسه ، بچه ها درحین ورود به مدرسه با این برگه روبه رو شدند ، دانش آموزان پایه هشتم برگه راهنمای آزمون را از خانم رضایی ( سرایدار مدرسه ) تحویل بگیرید. (آزمون از همینجا شروع شد!)

 

ساعت ۷:۱۵ – اسامی گروه بندی بچه ها برای امتحان را بر روی دیوارها نصب کردیم! ۲۹ گروه ۵نفره ، جمعا ۱۴۵ دانش آموز پایه هشتم مدرسه . بچه ها تازه فهمیدند که امتحان مطالعات اجتماعی ترم اولشان گروهی است و گروه ها را نیز خودمان با شناختی که از بچه ها داشتیم گروه بندی کرده بودیم!

 

ساعت ۷:۴۰  بعد از اینکه گروه ها در جاهاشون مستفر شدند به هر گروه پوشه ای داده شد، محتویات پوشه (۶ نقشه با موضوعات مختلف از قاره آسیا ) متنی درباره بحران های قاره آسیا ، برگه ی تعاریفی ( که اگر نیاز داشتند از تعاریف ی که برایشان آوردیم استفاده کنند) ، نقشه خام قاره آسیا، برگه سوالات ، پاسخ نامه ، برگه ارزشیابی فردی و گروهی ، نقشه هایی هم به دیوارها زده شده بود که در صورت نیاز استفاده کنند.

 

 

امتحان شروع شد و گروه ها  مشغول تحلیل نقشه ها و پاسخ دادن بودند ، امتحان تقریبا سه ساعت و سی دقیقه طول کشید من آخرای امتحان از خستگی و پا درد افتادم و گوشه ی راهرو نشستم روی زمین ، می دیدم که یکی یکی برگه هاشون رو می دادند می آمدن سمتم ، «خانم خیلی امتحان بیستی بود ، خانم ما تا حالا اینجوری امتحان نداده بودیم ، خانم خیلی کیف داشت ، خانم باز امتحان اینجوری بگیرید ، نازنین بدو بدو آمد گفت خانم گروه بندی عاااالی بود دستتون درد نکنه و..»

 

خستگی و بیخوابی که برای طراحی سوالات و آزمون در یک هفته گذشته داشتم یادم رفت و پاشدم و با بچه ها رفتیم والیبال بازی کردیم ، از الان برای امتحان ترم دومشون هم من و هم خودشون هیجان دارند.

 

می شود  از کلیشه های همیشگی فاصله گرفت و امتحان رو برای بچه ها تبدیل به یک فرایند لذت بخش کرد و هم می توان امتحان را ادامه آموزش و یادگیری تلقی کرد تا سنجش صِرف!

 

استقبال داعش ایرانی از اقدام داعش عراقی

رجانیوز: هر چند بسیاری از کاربران شبکه‎های اجتماعی از شهادت این دلاور کرمانشاهی ابراز تاسف کرده‎اند، اما حامیان داعش در کشورهای منطقه و همچنین حامیان فتنه و داعشی‌های وطنی با ذوق‌زدگی و ابراز خوشحالی از خبر شهادت شهید نوروزی، به بازنشر خبر شهادت وی پرداخته‎اند.

 

انتشار خبر شهادت شهید مهدی نوروزی که از او با عنوان فاتح لانه فتنه 88 در قیطریه و شیر سامرا در نبرد با داعش یاد می‎شد، آنهم به دست تکفیری‎های داعش در عراق و نزدیک حرمین شریفین سامرا، با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شده است.

 

 

 

نکته قابل توجه، اشتراک داعشی‌های عراقی و ایرانی در ذوق‌زدگی از شهادت یک ایرانی فداکار است که برای دفاع از مرزهای استراتژیک ایران، زن و فرزند را رها کرده و کیلومترها دورتر به دفاع از کشورش برخاسته است، او که در سال 88 از داعشی‌های وطنی سنگ خورد، با تیر داعشی های عراقی در حالی به شهادت رسید که اقدامات مشابه فتنه گران از جمله هتک حرمت به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در عاشورای سال 88 تفاوت چندانی با رفتار گروهک داعش در عراق نداشت.

 


راهپیمایی پاریس؛ تصویری که نشان داده نشد!

العالم: روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با انتشار تصویر نمای باز از راهپیمایی پاریس، نوشت: تصویر نمای دور تلویزیونی، صحنه‌ای متفاوت با آنچه رسانه‌ها درباره راهپیمایی پاریس منتشر کردند را نشان می‌دهد.

 

 

تصاویر منتشر شده از تظاهرات به اصطلاح ضد تروریستی که در پاریس برگزار شد، از یک فریب رسانه ای بزرگ حکایت دارد. در واقع سردمداران کشورهای مختلف که با ترس از حملات تروریستی، چند قدمی را در خیابان راه رفتند، چند صف کوچک بیشتر نبودند، اما شبکه های تلویزیونی با ثبت نماهای بسته سعی کردند طوری وانمود کنند که سران کشورها، در صف اول راهپیمایی اصلی در حال حرکت هستند و بلافاصله تصاویر نمای باز راهپیمایی اصلی را در ادامه نمایش دادند تا به مخاطب چنین وانمود شود که آنان جلودار راهپیمایی اصلی هستند، اماحقیقت چیز دیگری بود و راهپیمایی سران کشورها، کاملا "خصوصی" بود و جز خودشان، بقیه راهپیمایان از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بودند.

 

 


گروگانگیری ۲۴ هزاردلاری در مشهد

خراسان: با تلاش کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی و تنگ تر شدن حلقه محاصره پلیس، دختربچه ۸ ساله ای که از چهارشنبه هفته گذشته ربوده شده بود، به آغوش خانواده اش بازگشت و آدم ربایان در اخاذی ۲۴ هزار دلاری ناکام ماندند. رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی صبح روز گذشته به تشریح ماجرای این پرونده آدم ربایی پرداخت و گفت: بعدازظهر چهارشنبه گذشته اعضای یک خانواده افغانی وقتی متوجه شدند که فرزندشان از مدرسه به منزل بازنگشته است، به شدت نگران شدند و به جست وجوی او پرداختند.

این در حالی بود که مشخص شد دختر ۸ ساله از ظهر که با پای پیاده عازم مدرسه شده بود، گم شده و به مدرسه نیز نرفته است. وقتی تلاش های این خانواده برای پیدا کردن دختربچه بی ثمر ماند، آنان ساعت ۱۰:۳۰ شب به کلانتری طبرسی جنوبی مراجعه کردند و موضوع را به پلیس گزارش دادند.

سرهنگ کارآگاه حسین بیدمشکی افزود: در حالی که تحقیقات مقدماتی پلیس در این باره آغاز شده بود روز بعد مردی با شماره تلفنی از افغانستان با پدر کودک تماس گرفت و گفت: دخترتان نزد ماست و باید تا فردا مبلغ ۲۴ هزار دلار برای آزادی او بپردازید!

وی اضافه کرد: با مشخص شدن ماجرای آدم ربایی، این پرونده با دستور قاضی سیدجواد حسینی (قاضی شعبه ۸۱۱ دادسرای مشهد) به پلیس آگاهی ارجاع شد و گروهی از کارآگاهان زبده دایره مبارزه با آدم ربایی و سرقت های مسلحانه به فرماندهی سرهنگ محمدرضا غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی) بلافاصله تحقیقات اطلاعاتی تخصصی خود را در این باره آغاز کردند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: در همان مراحل اولیه تحقیقات مشخص شد که انگیزه آدم ربایان اختلافات مالی با یکی از بستگان نزدیک گروگان است و این احتمال قوت گرفت که آدم ربایان از بستگان پدر کودک ربوده شده هستند؛ بنابراین دایره عملیات اطلاعاتی محدود به بستگان گروگان شد. این در حالی بود که گروگانگیران هر لحظه تهدیدات خود را برای دریافت پول بیشتر می کردند.

سرهنگ بیدمشکی با اشاره به این که بررسی ها نشان داد که یکی از بستگان پدر گروگان اختلاف ۵۵ میلیونی مالی با داماد خانواده دختربچه دارد، افزود: با به دست آمدن این اطلاعات، کارآگاهان در عملیاتی هماهنگ، یکی از رابطان گروگانگیران را در شرق مشهد شناسایی و او را با دستور مقام قضایی دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: با اطلاعاتی که فرد دستگیر شده در اختیار پلیس گذاشت، عاملان گروگانگیری شناسایی شدند و برخی از نزدیکان آنان که احتمال می رفت در این ماجرا نقش داشته باشند به پلیس آگاهی احضار شدند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی حسینی، کارآگاهان حلقه های محاصره را تنگ تر کردند و منزلی که احتمال نگهداری دختربچه در آن وجود داشت، مورد شناسایی پلیس قرار گرفت اما قبل از آن که عملیات محاصره این منزل آغاز شود، ساعت ۲۰:۳۰ دوشنبه، یکی از گروگانگیران، دختربچه را در نزدیکی مدرسه محل تحصیلش رها کرد و گریخت.

سرهنگ بیدمشکی گفت: همزمان با بازگشت کودک افغانی به آغوش خانواده اش، مشخص شد که ظهر روز حادثه هنگامی که دختربچه در حال رفتن به مدرسه بود، یکی از بستگان پدرش در حالی که همسرش نیز سوار بر خودرو بوده، دختر بچه را به سوی خود فرا می خوانند و در یک لحظه او را می ربایند.

وی در پایان افزود: تلاش کارآگاهان با توجه به سرنخ های موجود برای دستگیری عاملان اصلی آدم ربایی همچنان ادامه دارد.

 


بلومبرگ:

طرح تحریم ضدایرانی سنای آمریکا، نهایی شد


فارس: پایگاه خبری بلومبرگ با اشاره به اینکه تقابل میان کاخ سفید و سنا درباره تشدید فشارها بر ایران افزایش یافته است، گزارش داد که کنگره آمریکا در نظر دارد تا در هفته‌های آینده تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کند. براساس این گزارش، سناتورهای آمریکایی تلاش دارند تا قبل از موفقیت تیم باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای با ایران،‌ لایحه جدید تحریم را تکمیل کنند.

این در شرایطی است که جان کری وزیر امور خارجه آمریکا برای گفت‌وگو با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود هم اکنون در ژنو به سر می برد و مذاکراتی فشرده میان دو طرف برای تسریع در رسیدن به توافق هسته‌ای در جریان است. به نوشته بلومبرگ مارک کرک سناتور جمهوری خواه و رابرت منندز سناتور دموکرات، این هفته بر سر متن نهایی طرح به روز شده تحریم‌های ایران، به توافق رسیده‌اند. این گزارش با اشاره به تلاش هردو سناتور برای تصویب هرچه سریعتر لایحه مذکور تاکید می‌کند که تیم مذاکره کننده آمریکایی به صراحت مخالف اقدام کنگره درباره تصویب لایحه جدید است.

این در شرایطی است که پایگاه خبری «المانیتور» هم روز چهارشنبه گزارش داد که اعضای مجلس نمایندگان آمریکا هم کار بر روی طرح اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را آغاز کرده‌اند. سنا که از ابتدای سال جدید میلادی رسما کار خود را با اکثریت جمهوری‌خواه آغاز کرده، در حال حاضر دو طرح ضدایرانی را در نوبت معرفی دارد. طرح اول را «مارک کرک» و «رابرت منندز» در نظر دارند که خواهان تصویب تحریم‌های مشروط علیه ایران است. طرح دوم هم متعلق به «باب کورکر» و «لیندسی گراهام» است که خواهان تصویب هرگونه توافق با ایران، پیش از اجرایی شدن آن، در کنگره است.

«مری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز گذشته گفت: وضع تحریم‌های جدید علیه ایران، به معنای زیرپاگذاشتن توافق ژنو است و می‌تواند به راحتی مذاکرات به شکست بکشاند. سخنگوی وزارت خارجه دو روز قبل هم موضعی مشابه گرفته بود و  برای اولین بار تصریح کرده بود که حتی اگر تحریم‌های کنگره علیه ایران، در قالب «اجرای مشروط» تصویب شود، باز هم نقض توافق موقت هسته‌ای با ایران به شمار می‌آید. در صورت تصویب این طرح و تبدیل آن به قانون، اگر ایران و ٥+١ تا تاریخ ٣٠ ژوئن (٩ تیر ٩٤)، یعنی ضرب الاجل مذاکرات هسته ای، به توافق نرسند، تحویم های ضدایوانی تشدید می شود.

 

 

خبر ایتارتاس از دیدار فابیوس و ظریف

لوران فابیوس، وزیر امور خارجه این کشور و محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران شانزدهم ژانویه در پاریس دیدار خواهند کرد. منابع دیپلماتیک فرانسه اعلام کردند وزیر امور خارجه این کشور و وزیر امور خارجه ایران شانزدهم ژانویه در پاریس دیدار خواهند کرد.

گزارش ایتارتاس، منابع دیپلماتیک فرانسه چهارشنبه، چهاردهم ژانویه، اعلام کردند لوران فابیوس، وزیر امور خارجه این کشور و محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران شانزدهم ژانویه در پاریس دیدار خواهند کرد.

"جان کری"، وزیر امور خارجه آمریکا نیز شانزدهم ژانویه به پاریس سفر، و با "فرانسوآ اولاند"، رئیس جمهور فرانسه دیدار خواهد کرد.

منابع دیپلماتیک فرانسه اعلام کردند نمی توانند احتمال برگزاری مذاکرات سه جانبه بین کری، فابیوس و وزیر امور خارجه ایران را تایید کنند.

"بخش امور خارجی اتحادیه اروپا" هفته پیش در گزارشی اعلام کرد گروه1+5 و ایران هجدهم ژانویه به مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران در ژنو درسطح مدیران سیاسی ادامه خواهند داد. طرف های شرکت کننده به مذاکرات در ژنو در تاریخ هجدهم ژانویه برای پیشرفت در جهت پیدا کردن راه حل فراگیر درازمدت درباره برنامه هسته ای ایران ادامه خواهند داد.

"هلگا اشمید"، معاون سیاسی اتحادیه اروپا به نمایندگی از این اتحادیه در مذاکرات هسته ای ایران در ژنو شرکت خواهد کرد.

یک دیپلمات ایرانی ششم ژانویه در گفتگو با خبرگزاری ایتارتاس اعلام کرد تصمیم گرفته شده است نشستی بین ایران و گروه پنج به علاوه یک در تاریخ هجدهم ژانویه برگزار شود. وی افزود: " همه طرف ها با برگزاری این نشست در تاریخ هجدهم ژانویه موافقند."

این دیپلمات ایرانی گفت ایران قصد دارد پیش از این نشست، دیدارهای دوجانبه ای با مذاکره کنندگان روس و آمریکایی برگزار کند.

"سرگئی ریابکوف"، معاون وزیر امور خارجه روسیه به نمایندگی از این کشور در مذاکرات هسته ای ایران شرکت خواهد کرد.

دیپلمات ایرانی احتمال برگزاری نشست های دوجانبه را در تاریخ هفدهم ژانویه منتفی ندانست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حمیدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۲
حالا میفهمم که علی از دست جاهلان و خناسان و خشک مغزهای زمانش چه خون دلها که نخورده.این احمقهایی که از شهادت نوروزی اینطور خوشحال شدند یا از نسل یزید هستند و یا از نسل همانهایی هستند که جواب سلام علی‌علیه‌السلام را نمیدادن.خدایا عاقبتمون رو بخیر کن.
0
0
امید
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
سلام لازم بود این خبرگزاری خبر داعش ایرانی رو روی صفحه جدا و کامل تر میزاشت تا بچه های 9 دی هم نظراتشون رو جدا گانه و خاص مطلب میزاشتند:
شهادت این شیر حزب اللهی مبارک خودش و خانواده ایشون.
این به خاطر اینه که دوستان داعشی ایرانی اصلا نمیدونن اهل بیت و حفاظت از حریم اهل بیت یعنی چی روز عاشورای 88 این رو ثابت کردند. خداوند ان شاله همه ما رو در جمع دوستان شهید مدافع حرم در کنار ائمه محشور بفرماید.
شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می گیرند.
داعش ایرانی به گوش باش اگر به فکر اینی ولایت و بچه های ولایی رهبر و دینشون رو کنار می گزارند تا شما هر چه می خواهید بکنید کور توجه کن کور خوندی.
شهادت مبارک
23
1
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۲
امیدوارم همه ی کسانی که آرزوی نابودی ما رو دارن هر چه سریع تر با حضور امام زمان و همکاری ما نابود بشن هر که با آل علی در افتاد ور افتاد
29
1
پربازدیدترین آخرین اخبار